Beşiktaş'tan Filenin Sultanları'na destek! Dev ekranda...

03.09.2023 - 22:08 | Son Güncellenme: 03.09.2023 - 22:23

Sivasspor'u kendi sahasında 2-0 mağlup eden Beşiktaş, maçtan hemen sonra Avrupa Voleybol Şampiyonası finali anonsu yaptı. Kartal, dev ekranda Filenin Sultanları'nın maçını verdi.

Beşiktaş'tan Filenin Sultanları'na destek! Dev ekranda...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Beşiktaş, kendi sahasında konuk ettiği Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Kartal, maçtan hemen sonra, Sırbistan ile oynanan Avrupa Voleybol Şampiyonası finali için yapılan anons dikkat çekti. Siyah-Beyazlılar, Filenin Sultanları'na destek vererek maçı canlı olarak verdi.

Maç bitmeden yayın başladı

Beşiktaş, stadyumda karşılaşma oynanırken anons yaparak A Milli Kadın Voleybol Takımımızın final maçını yayına verdi. Karşılaşmanın 85. dakikasında Filenin Sultanları'nın Sırbistan ile oynayacağı Avrupa Voleybol Şampiyonası finali, Beşiktaş Stadyumu'nda bulunan taraftarlara özel olarak canlı yayın ile stadyumdaki ekrandan yayınlanacağı anonsu yapıldı.

Türk bayrağı dağıtıldı

Beşiktaş, Sivasspor maçının sona ermesinin hemen ardından taraftara Türk bayrağı dağıttı. Siyah-Beyazlı taraftarlar ise karşılaşmadan hemen sonra Filenin Sultanları'na destek vererek final maçını izlemeye başladılar.

Taraftar İzmir marşı ile destek oldu

Beşiktaş taraftarı  Filenin Sultanları şampiyonluk maçı öncesinde dev ekranlara gelmesinin ardından İzmir Marşı söyleyerek Türk Bayrağı sallamaya başladı.

Beşiktaş destek istedi

Taraftara maçtan sonra anons yapan Beşiktaş, "Sivasspor maçını tribünde izleyen taraftarlarımızı, maçtan sonra statta kalmaya ve Filenin Sultanları'nın final heyecanına ortak olmaya davet ediyoruz." duyurusu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler