Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel'den transfer açıklaması

Akın Ungan
30.06.2024 - 16:09 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 16:15

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel transfer çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Aleksandar Mitrovic iddialarına cevap verildi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel'den transfer açıklaması

Gelecek sezon hazırlıklarına şampiyonluk parolasıyla devam eden Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

Arat: "Transfer komitemiz çok ciddi çalışma yapıyor"

Hasan Arat, "Hocamızla dün bir toplantı yaptık. Çok umutluyuz. Hüseyin Bey'in önderliğinde transfer komitemiz çok ciddi çalışma yapıyor. Tüm camiamız için hayırlı bir sezon olsun. Hüseyin Bey'in transfer çalışmalarını tüm camiamızın desteklemesi lazım. Basketbol takımlarımızın bütün transferleri tamamlandı" dedi.

"Transferde çok sakin gideceğiz"

Arat, "Transferde çok sakin gideceğiz. Hem vaktimizi hem de naktimizi doğru kullanacağız. Rafa Silva konusunda uzun zamandır çalışıyorduk. Pek mümkün görünmüyordu çünkü Suudi Arabistan devredeydi. Hüseyin Bey, çok önemli katkılar yaparak bu transferi gerçekleştirdi. Böyle bir yöneticimiz olduğu için çok gururluyuz" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta ayrılık! Veda edildi
Habere Git

Yücel: "Mitrovic transferi herhangi bir Türk takımı için mümkün değil"

Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al Hilla'de forma giyen Aleksandar Mitrovic'in transfer edileceğine dair çıkan iddialar hakkında konuşan Hüseyin Yücel, "Çok daha iyi günler görecek Beşiktaş taraftarı. Tek dileğim taraftarlarımızın desteklemesi. Mitrovic ismi geçiyor, mümkün değil. 50 milyon Euro'ya transfer yapmış bir oyuncu. Sadece Beşiktaş için değil, herhangi bir Türk takımı için mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Arat: "Beşiktaş'a 18 yaşından itibaren çocuklarımız üye olabilecekler"

Hasan Arat, "Büyük bir tüzük değişikliği yapılmıştır. 18 yaşından itibaren çocuklarımız üye olabilecekler Beşiktaş'a ve çocuk yaştan itibaren kayıt yaptırabilecekler" açıklamasını yaptı.

"Hüseyin Bey son derece hassas transfer çalışmaları yürütüyor"

Arat, "Allah bizi mahçup etmez inşallah. Lütfen desteğinizi eksik etmeyin. Hepimizin hataları olabilir ama burada bir gönül birliği var. Beşiktaş buna sahip çıksın, bu her zaman bir araya gelmez. Hüseyin Bey son derece hassas transfer çalışmaları yürütüyor" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler