Beşiktaş'tan Osmanlıspor maçına yabancı ağırlıklı kadro

17.12.2017 - 20:08 | Son Güncellenme: 17.12.2017 - 20:08

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 16. haftasında Osmanlıspor ile oynanan karşılaşmada geçen haftaki Kayserispor mücadelesine göre ilk 11'de 3 değişiklik yaptı.

Güneş, Kayserispor ile 1-1 berabere kalan maçta ilk 11'de şans verdiği Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun'u Osmanlıspor karşısında yedek kadroya aldı. Beşiktaş'ta bu oyuncuların yerine ilk 11'de Anderson Talisca, Gary Medel ve Alvaro Negredo şans buldu.

Siyah-beyazlı ekipte Gary Medel, Atiba Hutchinson ile savunmanın önünde görev yaparken, Talisca hücuma dönük orta sahada şans buldu. Vodafone Park'ta attığı gollerle dikkati çeken Negredo ise Cenk Tosun'un yokluğunda şans yakalayan oyuncu oldu.

Beşiktaş'ta Medel ve Talisca 2'şer, Negredo ise 3 maç sonra ilk 11'de görev aldı.

Siyah-beyazlı ekipte ayrıca Fabricio Agosto Ramirez, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Quaresma ve Babel ilk 11'de forma giydi.

Yabancı ağırlıklı bir kadro

Beşiktaş, Osmanlıspor karşılaşmasına yabancı ağırlıklı bir kadroyla çıktı.

Türk oyunculardan sadece Gökhan Gönül, ilk 11'de şans bulurken, farklı ülkelere mensup 10 oyuncu sahada yer aldı. Beşiktaş'ın ilk 11'inde 2'şer İspanyol, Brezilyalı, Portekizli'nin yanı sıra birer Sırp, Şilili, Hollandalı ve Kanadalı futbolcu şans buldu.

Senin için hazırladığımız haberler