Beşiktaş'tan radikal karar! Testler negatif çıkarsa...

19.05.2020 - 08:42 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 08:45

Koronavirüs testi pozitif çıkan 8 isim olduğunun açıklanmasının ardından Beşiktaş, yeni test sonuçlarını bekliyor. Eğer test sonuçları negatif çıkarsa siyah-beyazlılar yeni bir kamp düzeni kurmayı planlıyor.

Beşiktaş'tan radikal karar! Testler negatif çıkarsa...

Beşiktaş'ta gözler koronavirüs testlerinin sonuçlarına çevrildi. Siyah-beyazlılar, bugün açıklanacak test sonuçlarının negatif gelmesi halinde yeni bir yol haritası çizecek. Beşiktaş'ta son durum ne? Uzun süreli kamp mı başlıyor? Son gelişmeler ve detaylar haberde...

Beşiktaş'ta kaç kişinin test sonucu pozitif?

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de aralarında yer aldığı 8 kişide virüse rastlanırken, testi pozitif çıkanların sayısı 10’a yükselmişti.

Test sonucuna göre yeni bir strateji

Skorer'deki habere göre; bu şok gelişme üzerine tesisleri kapatarak tüm antrenmanları iptal eden siyah-beyazlılar, yeni antrenman ve kamp programını bugün açıklanması beklenen testlerin sonucuna göre belirleyecek. Tesislerde yeteri kadar önlem alındığını vurgulayan yöneticilerin virüsün dışarıdan geldiğini düşünerek uzun süreli kamp planladığı ortaya çıktı.

Kalan haftalar ve yaz kampı bir arada

Süper Lig’in 12 Haziran’da başlama olasılığının artması nedeniyle tedbirleri daha da artıracak olan siyah-beyazlı yönetim hem kalan haftaları hem de yaz kampı dönemini bir arada götürmeyi planlıyor. Bu konuda futbolcularla bir toplantı yapacak olan teknik heyetin, sezon öncesi kampına girmiş gibi tüm takımı lig bitene kadar tesislerde tutmayı planladığı aktarıldı.

Görevli herkes tesiste olacak

Bu zorlu dönem boyunca tesislerde görev alan personeli eve göndermeyi düşünmeyen yöneticiler, adeta yurt dışında kampa gidilmiş gibi maçlarda görevli herkesi tesislerde tutmayı planlıyor.

Beşiktaş, TFF'nin durumu yeniden gözden geçireceğini düşünüyor

Maçların başlamasından sonra ligde pozitif vaka sayısının çok artması halinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) durumu yeniden gözden geçireceğini hesaplayan siyah-beyazlılar, Ümraniye’de yapılacak kampla tüm takımı karantina altında tutmayı da planlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler