"Halil Umut Meler'i haftaya da atasınlar"

04.04.2021 - 21:29 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 13:15

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, 1-0 kaybettikleri Kasımpaşa maçının ardından açıklamalar yaptı. Kocadağ, Merkez Hakem Kurulu'nun Halil Umut Meler atamasıyla risk aldığını ifade etti. İşte detaylar...

"Halil Umut Meler'i haftaya da atasınlar"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, 1-0'lık Kasımpaşa yenilgisi sonrası açıklamalarda bulundu. Kocadağ, "Eksik, sakat oyuncular var. Covid nedeniyle aramızda olamayan oyuncularımız var. Kart cezası nedeniyle aramızda olamayan oyuncumuz vardı. Bunların hepsi bir araya gelince bu tarz maçlarda iyi de oynayamadığınız zaman bu mağlubiyetler oluyor" diye konuştu.

"Kaybedilmiş bir şey yok"

Süper Lig'n gerçekten zor olduğunu belirten Kocadağ, her takımın her takımı yenebildiğini söyledi.  Kocadağı, "Biz lideriz. Kaybedilmiş bir şey yok. İnşallah konsantrasyonumuzu Alanya maçına vereceğiz. Daha sonra Erzurum deplasmanı var. Maçlarımızı kazanarak ligi lider tamamlamak istiyoruz" dedi.

"Halil Umut Meler kararı riskti"

Fenerbahçe derbisinden bir hafta sonra hakem Halil Umut Meler'in Kasımpaşa maçına atanması ile MHK'nın risk aldığını vurgulayan Kocadağ şöyle konuştu:

"MHK böyle karar kıldı, sonucunu da gördü. Bu hafta çok konuşulacak bu konu. Genç bir hakem. Bu hakemle alakalı gereksiz bir stres oluşturuldu. İkinci sarı kartı vermesi lazımdı. Rakibi 10 kişi bıraksa biz buradan puan ya da puanlar alabilirdik."

"Halil Umut Meler'i haftaya da atasınlar"

Beşiktaş Asbaşkanı, konuşmasını şöyle bitirdi:

"Hakemin gözünün önünde. Önce koşarak geliyor, sonra duruyor. Hakemi tartışmanın bir önemi yok. MHK bir riski aldı. Beşiktaş'a ceza vermeye çalıştı. Beşiktaş bu oyunlarla durdurulacak bir kulüp değil. Halil Umut Meler'i haftaya da bizim maçımıza atasınlar. Atamak istiyorlarsa atasınlar. Atamak istiyorlarsa atasınlar. Hodri meydan. Artık Beşiktaş'a karşı savaş açmak istiyorlarsa bunu yapacaklardır. Önemli olan bu engelleri aşarak şampiyon olmamız."

BEŞİKTAŞ YÖNETİCİLERİ, HALİL UMUT MELER ATAMASI İÇİN HANGİ AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI? OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler