Beşiktaş'tan transferde Memphis Depay hamlesi! Giovanni van Bronckhorst özel olarak görüşecek...

18.06.2024 - 13:01 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 13:19

Transferde ilk imzayı Brezilyalı stoper Gabriel Paulista'ya attıran Beşiktaş'ın, dünyaca ünlü Hollandalı yıldız Memphis Depay'ı gündemine aldığı ileri sürüldü. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'tan transferde Memphis Depay hamlesi! Giovanni van Bronckhorst özel olarak görüşecek...

AJANSSPOR - HABER

Transferi stoper Gabriel Paulista ile açan, Dortmund’dan ayrılan Mats Hummels için de teklif yapan Beşiktaş’ın gözünü Hollandalı yıldıza çevirdi.

Memphis Depay iddiası

Sözcü'de yer alan habere göre siyah beyazlılar, LaLiga devi Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren 30  yaşındaki Hollandalı milli santrfor Memphis Depay'ı gündemine aldı.

Beşiktaş, santrfor, forvet arkası ve kanatlarda forma giyebilen çok yönlü bir oyuncu olan Depay'ı transfer ederek taraftarın beklediği dünya yıldızı beklentisini karşılamak istiyor.   

S. Arabistan'dan ve MLS'den de ilgi var

Ancak bu futbolcuyu Avrupa’nın önde gelen ekiplerinin yanı sıra transfere yüksek paralar harcayan Suudi ekipleriyle Amerikan Ligi (MLS) takımları da izliyor. 

Van Bronckhorst özel görüşme yapacak

Öte yandan haberin detayında Giovanni van Bronckhorst'un vatandaşını ikna etmek için özel bir görüşme yapacağı aktarıldı. 

EURO 2024'te mücadele ediyor

Memphis Depay halen Hollanda Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda görev alıyor. PSV altyapısından yetişen Memphis Depay, Manchester United, Lyon ve Barcelona formaları da giydi

Hollanda Milli Takımı'nın efsanesi

30 yaşındaki dünya yıldızı,Hollanda Milli Takımı'nın efsaneleri arasında bulunuyor. Robin Van Persie'nin (50) ardından en çok gol atan ikinci futbolcu konumunda olan Memphis Depay, oynayan aktif futbolcular arasında attığı 45 golle en golcü oyuncu konumunda. Bu sezon Euro 2024'te de Hollanda'nın kadrosunda bulunan Depay, grup aşamasının ilk maçı olan Polonya karşılaşmasına ilk 11'de başladı.

Kariyerine Hollanda'nın PSV Eindhoven takımında başlayan Depay, 2014-2015 sezonunda PSV formasıyla sergilediği 28 gol 6 asistlik performansın ardından 34 Milyon Euro bonservis bedeliyle İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tuttu. Manchester United'da ilk sezonunda 27'si ilk 11 olmak üzere 45 maçta 7 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Hollandalı yıldız, bir sonraki sezon bekleneni veremeyince 16 Milyon Euro bonservis bedeliyle Fransız kulübü Lyon'a transfer oldu.

Fransız ekibinde çıktığı 178 maçta, 76 gol ve 55 asistl kaydeden 30 yaşındaki futbolcu küllerinden doğarak İspanyol Devi Barcelona'ya transfer oldu. Barcelona'da 42 maçta 14 gol ve 2 asistlik istatistik yakalayan Depay 2023-2024 sezonunun başında Atletico Madrid'e transfer oldu. Tecrübeli yıldı Madrid ekibinde 40 maçta 13 kez fileleri havalandırırken 2 kez de gol pası verdi.

Hollandalı futbolcunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler