Beşiktaş'tan Tayfur Bingöl Harekatı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
16.03.2023 - 10:56 | Son Güncellenme: 16.03.2023 - 11:06

Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Alanyaspor'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Tayfur Bingöl'ün bonservisini almak için harekete geçti. İşte detaylar.

Beşiktaş'tan Tayfur Bingöl Harekatı | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, sezon başında Alanyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl ile ilgili kararını verdi. Ayrıca siyah-beyazlı takımda Jackson Muleka'nın durumu belirsizliğini koruyor. İşte detaylar...

Sabah'ta yer alan habere göre; Siyah-beyazlıların sezon başında Alanyaspor'dan 1.5 milyon Euro satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl, performansı ve özverisiyle iyi bir alternatif olabileceğini gösterdi. 

Tayfur Bingöl, Şenol Güneş'in gözüne girdi

Bu sezon sağ-sol bek, orta saha ve her iki kanatta da görev alan 30 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş'in de gözüne girdi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Arthur Masuaku kararı!
Habere Git

Tecrübeli teknik adam, sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncunun şartlarının kulübe uygun olması halinde takımda tutulmasını istiyor. 

Beşiktaş yönetimi Alanyaspor ile masaya oturacak

Bu doğrultuda Beşiktaş yönetiminin de kısa süre içerisinde Alanyaspor cephesiyle masaya oturarak sezon başında belirlenen opsiyon maddesini revize etmeye ve yarı yarıya düşürmeye çalışacağı kaydedildi.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, bu sezon toplamda 25 maça çıkan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu 1 asist kaydetti. Başarılı oyuncunun kulübü Alanyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Kadıköy’de çeyrek final peşinde! İşte 11'ler...
Habere Git

Muleka'ya yol göründü!

Beşiktaş'ın 3.3 milyon Euro bonservisle Standard Liege'den kadrosuna kattığı Jackson Muleka'nın durumu da belirsizliğini koruyor. Performans itibarıyla geri planda kalan oyuncunun gelecek sezon için bir kulübe kiralanabileceği belirtildi.

Nathan Redmond için de teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği rapora göre hareket edilecek. Tecrübeli futbolcuyla 1-2 gün içerisinde yönetimin bir görüşme yapıp, gelecek sezona dair düşüncelerini soracağı ifade edildi. 

Muleka'nın performansı

23 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon oynadığı 24 maçta 5 gol ve 1 asist ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'un idmanlarda denediği taktik belli oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler