Beşiktaş'tan teknik ekibe iki transfer!

Akın Ungan
27.06.2024 - 22:47 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 22:53

Teknik direktörlüğe Giovanni van Bronckhorst'u getiren Beşiktaş, teknik ekibe Anthony McElhone ve Rudolfus Hubertus Hesp'i transfer etti. Detaylar...

Beşiktaş'tan teknik ekibe iki transfer!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktörlüğe Giovanni van Bronckhorst'u getiren Hasan Arat yönetimi, teknik ekibe iki antrenörü dahil etti.

İki antrenör ekibe katıldı

Spor Bilimi Uzmanı ve Performans Antrenörü Queen’s Park FC’de görev yapan Anthony McElhone ve Heerenveen'de görev yapan Kaleci Antrenörü Rudolfus Hubertus Hesp Beşiktaş'ın teknik ekibine katıldı.

Beşiktaş'tan açıklama

Beşiktaş tarafından yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın teknik ekibine Spor Bilimi Uzmanı ve Performans Antrenörü olarak son olarak Queen’s Park FC’de görev yapan Anthony McElhone, Kaleci Antrenörü olarak ise son olarak Heerenveen'de görev yapan Rudolfus Hubertus Hesp dahil edilmiştir" denildi.

İlgini Çekebilir
Eski yönetici açıkladı! "Beşiktaş yönetimi Di Maria ile anlaştı"
Habere Git

Açıklamanın devamında ise "Anthony McElhone ile Rudolfus Hubertus Hesp’e çalışmalarında başarılar diler, taraftarlarımızın bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler