Beşiktaş, Dmitri Barinov'u Transfer Edecek! Menajeri Açıkladı

Ali Bozkurt
13.01.2023 - 08:30 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 08:47

Süper Lig'de ara transfer döneminin açılmasından sonra Beşiktaş'ta gündeme gelen isimler belli oldu. Siyah-Beyazlılar son olarak Rus oyuncu Dmitri Barinov'u listeye aldı.

Beşiktaş, Dmitri Barinov'u Transfer Edecek! Menajeri Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de ara transfer dönemi başladı. Kadrosuna takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta orta sahaya yeni bir isim ortaya çıktı. Rus basınında yer alan habere göre Siyah-Beyazlılar, Dmitri Barinov'u kadrosuna katmak için görüşmeler yaptığı ortaya çıktı. İşte Barinov'un menajerinin açıklaması ve detaylar...

Dmitri Barinov'un menajeri Pavel Banatin, Rus basına açıklamalarda bulundu. Banatin, oyunsuna gelen teklifleri değerlendirmeye aldıklarını açıklarken Süper Lig ekibi Beşiktaş'tan da teklif aldıklarını duyurdu.  Banatin, Beşiktaş'ın transfer detaylarını da açıkladı.

''Beşiktaş'tan teklif geldi''

Orta saha oyuncusunun menajeri Banatin,  "Evet, doğru Beşiktaş Dmitri'nin transferiyle ilgileniyor. Satın alma opsiyonlu kiralık ve bonservisi için görüşmeler var. Ancak görüşmelerin hangi aşamada olduğunu kulüpten öğrenebilirsiniz" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, forvetini İskoçya'da buldu
Habere Git

Barinov'un sözleşmesi 2024 yılında sona erecek

Siyah-Beyazlı ekibin transfer listesinde yer alan  Barinov'un Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi 2024'e kadar devam ediyor.  Güncel piyasa değeri ise 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Dmitri Barinov'un istatistikleri

Bu sezon Rusya Ligi'nde 16 karşılaşmada görev alan orta saha oyuncusu Barinov 1 gol ve 1 asist yapma başarısı gösterdi. 26 yaşındaki futbolcu 1 sarı kart gördü. Ayrıca Rusya Kupası'nda ise 4 karşılaşmada forma giyme şansı yakaladı.

Rusya Milli Takımı forması giydi

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu 15 defa Rusya Milli Futbol Takımı forması giyme şansı elde etti. Genç orta saha oyuncusu gol sevinci yaşamayamadı.

İlgini Çekebilir
Konyaspor'da İlhan Palut'dan Beşiktaş'a gözdağı
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler