Beşiktaş'tan transfer açıklaması geldi

Aleyna Gürgen
22.06.2024 - 12:47 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 12:53

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş transfer haberleri hakkında açıklamada bulundu. İşte Beşiktaş'ın transfer açıklaması...

Beşiktaş'tan transfer açıklaması geldi

Basında çıkan Beşiktaş transfer haberlerinin ardından Kartal'dan açıklama geldi. Siyah-Beyazlı ekip transfer için yalnızca resmi duyuruların takip edilmesi gerektiğini vurguladı.

Beşiktaş'tan transfer sözleri

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde transfer haberleri hakkında yaptığı açıklama ise şu şekilde: Transfer sezonu nedeniyle medyada bazı haberlerin çıkması son derece doğal olmakla birlikte, daha resmi olarak transfer bile başlamadan bugün sosyal medyada ortaya atılan iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Tamamen hayal ürünü, etkileşim alma amaçlı, yanıltmaya yönelik ve asılsız haberlerdir. Beşiktaş taraftarları doğru haberleri Beşiktaş Kulübünün resmi kanallarından öğreneceklerdir.

Sosyal medyada ortaya atılan kurgu olduğu çok açık, spekülatif, mantık sınırlarını zorlayan, olumsuz algı yaratan bu tip haberlere itibar edilmeden taraftarlarımızın resmi kanallarımızı takip etmelerini önemle hatırlatırız.

Yeni sezon kadro hazırlıklarımız planlandığı gibi itinayla yürütülmektedir.

Saygılarımızla
Beşiktaş JK"

Güncel Beşiktaş transfer iddiaları neler?

Süper Lig'in Siyah-Beyazlı ekibi Beşiktaş'ta son olarak kaleci Ersin Destanoğlu'nun takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü. Destanoğlu'nun takımda fazla forma şansı bulamaması nedeniyle yönetime ayrılık talebini ilettiği aktarıldı. 

Beşiktaş'ın ayrıca forvet takviyesi için Premier Lig ekibi Nottingham Forest forması Belçikalı futbolcu Divock Origi'yi renklerine bağlamak istediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar kararı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler