Beyaz Show tekrar başlayacak mı? Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama!

28.05.2020 - 19:58 | Son Güncellenme: 28.05.2020 - 20:09

Beyaz Show tekrar başlayacak mı? Acun Ilıcalı, katıldığı bir canlı yayın programında Beyaz Show sevenlerine müjdeli bir haber verdi. Bunun üzerine vatandaşlar, Beyaz Show ne zaman başlayacak, TV8’de mi yayınlanacak gibi soruların yanıtını arıyor. Ilıcalı, ‘Beyaz Show’un ekranlara yeniden dönmesi mümkün olabilir’ dedi. Peki Beyaz Show yeniden başlayacak mı ne zaman? TV8’de mi olacak? Merak edilenleri haberimizde derledik. İşte Beyaz Show ile ilgili tüm bilgiler...

Beyaz Show tekrar başlayacak mı? Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama!

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, aynı kanalda yayınlanan O Ses Türkiye'de jüri koltuğundaki Beyazıt Öztürk ile ilgili konuştu. Ilıcalı, Beyaz Show'un ilgi ve isteğe göre yeniden başlayabileceğini söyledi. Bunun üzerine Beyaz Show ne zaman başlayacak, TV8'de mi yayınlanacak gibi sorular cevap aramaya başladı. Beyaz Show tekrar başlayacak mı, hangi kanalda ne zaman TV8’de mi olacak? İşte Acun Ilıcalı’dan açıklama

Dominik Cumhuriyeti'nden yaptığı canlı yayınla üç milyon kişi tarafından izlenen ve kırılması güç bir rekora imza atan Acun Ilıcalı, 'Beyaz Show'la ilgili konuştu. 

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışması ile milyonları ekran başına kilitleyen Acun Ilıcalı, gazeteci Cüneyt Özdemir’in yaptığı canlı yayına katıldı.

Ünlü televizyoncu, tekrarları bile büyük ilgi gören Beyaz Show’un, sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanma ihtimalinin olup olmadığı yönündeki soruya yanıt verdi.

"Bu beraberlik, 'O Ses Türkiye' yarışması ile kısıtlı kalmaması gerekiyor ve eğer gerçekten de böyle bir ilgi ve istek varsa 'Beyaz Show’un ekranlara yeniden dönmesi mümkün olabilir."

"Beyaz da bunu istiyorsa neden olmasın! Ben bunu yayınlayacak kanal olmaktan gurur duyarım.”

 

 
Senin için hazırladığımız haberler