Beykent Üniversitesi 5.'lik maçına çıkacak..

25.07.2015 - 16:40 | Son Güncellenme: 25.07.2015 - 16:40

İtalya'nın Roma kentinde düzenlenen 13. Üniversite Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden İstanbul Beykent Üniversitesi 5.,-8.'lik karşılaşmasında Almanya'nın Rijeka Üniversitesi'ni 3-1 mağlup etti.

TAYYAR SÜMEN

Beykent Üniversitesi bu galibiyet ile 5.'lik için yarın 26.Temmuz Pazar günü ev sahibi Pol Marche Üniversitesi ile karşılaşacak. Bu maçı da kazandığı takdirde Avrupa beşincisi olacak. Kaybederse Avrupa altıncısı olarak ülkemize dönecek.

 

HAKEM KARARLARIYLA MAÇI KAYBETMİŞLERDİ
Dün 4'lü final için yaptığı karşılaşmada hakemin taraflı kararlarıyle 2'şer sayılık fark ile Almanya'nın Contanza Üniversitesi'ne 3-0 mağlup olan İstanbul Beykent Üniversitesi, bugün yaptığı diğer Almanya temsilcisi Rijeka Üniversitesi'ni 3-1 yendi. 

 

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÜST, ÜSTE 2 SET ALDI
Bugün karşılaştığı Almanya'nın diğer temsilcisi Rijeka karşısında maça çok iyi başlayan İstanbul Beykent Üniversitesi maçın ilk setinin teknik molalarını 8-6 ve 16-13 önde geçti. Seti de 25-18 aldı. İlk seti rahat kazanan Beykent Üniversitesi ikinci setin teknik molalarını birer sayılık fark ile 8-7 ve 16-15 ile geride kapadı. 16-16'da beraberliği sağlayan Beykent Üniversitesi ikinci seti de 25-23 alıp, skoru da 2-0 lehine çevirdi.

 

BEYKENT ÜÇÜNCÜ SETTE HAKEMLERE BOTUN EĞDİ
Maçın üçüncü setinde ise dünkü maçta olduğu gibi hakem foksiyonu öne çıktı. Tercihler rakip takım lehine değerlendirdi.. Beykent Üniversitesi rakiple mücadele ederken diğer tararftan da hakemlerle adeta mücadele ettiler. Hakem kararları takımın motivasyonunu bozdu. Rakip takım bu durumu çok iyi değerlendirdi. Setin teknik molalarını da 8-3 ve 16-10 önde geçti. Seti de 25-21 aldı.

 

BEYKENT HAKEMLERE RAĞMEN ALMANLARA DERS VERDİ
Maçın 4 setine ise iyi başlayan Beykent Üniversitesi oldu. Teknik molaları da 8-6 ve 16-15 önde geçti. Seti 25-23 maçı da 3-1 kazanan Beykent Üniversitesi 5.'lik maçı oynama hakkını elde etti. Beykent Üniversitesi yarın ev sahibi Pol Marche Üniversitesi ile karşılaşacak. 

MURAT SÜSLÜ: "HAKEMLERİN YANLI DÜDÜKLERİNE YENİLDİK"
Bir taraftan şanslıklar, diğer taraftan hakem kararlarıyla mücadele ettiklerini belirten kafile Başkanı Beykent Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Süslü, "3 eksik sporcu ile geldiğimiz kadro ile iyi mücadeleler verdik, Bir tararfta şanssızlıklar diğer tararfta hakemlerin yanlı düdükleri bizİm çeyrek finalde maçı kaybetmemize neden oldu. Tam kadro gelseydik, hakemleri de yenerdik. Ülkemize şampiyon olarak dönebilirdik. Üzgünüz. Yarınki maçı da kazanmak içn sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler