Beykent Üniversitesi, Avrupa'da finale yükseldi

19.07.2018 - 22:47 | Son Güncellenme: 20.07.2018 - 01:47

Portekiz’in Coimbra şehrinde düzenlenen 2018 Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden İstanbul Beykent Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı yarı final karşılaşmasında Sırbistan’ın Nis Üniversitesi’ni çıkarttığı başarılı oyunuyla 3-0 (25-23, 25-15, 25-19 ) mağlup etti. Bu galibiyetle finale çıkma başarısını gösterdi. Beykent Üniversitesi finalde Fransa’nın Toulouse Üniversitesi ile karşılaşacak. Final karşılaşması yarın “20 Temmuz Cuma günü” Türkiye saati ile 20.30’da oynanacak.

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ YENİLGİSİZ FİNALE YÜKSELDİ!

İki yıl önce kaybettikleri Avrupa Şampiyonluğuna bu yıl daha iyi bir hazırlık yaparak gelen İstanbul Beykent Üniversitesi A Grubu karşılaşmalarında ev sahibi Portekiz Coimbra, İtalya Bologna ve Norveç Arctik Üniversitelerini 3-0’lık skorlarla yenip grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde de Finlandiya’nın Jyvaskyla Üniversitesini de 3-0 mağlup edip yarı finale yükselme başarısını gösterdi. Zorlu bir yarı final maçı sonrası Sırbistan’ın Nis Üniversitesini de 3- mağlup edip finalin yolunu tuttu.

BARIŞ SÜMEN: OKUL YÖNETİMİNİN BÜYÜK DESTEKLERİ OLDU!

Her maçlarının büyük bir çekişme içerisinde geçtiğini belirten İstanbul Beykent Üniversitesi Teknik Direktörü Barış Sümen,” Hedefe bir adım kaldı. Bugüne kadar yaptığımız grup, çeyrek final ve yarı final maçlarını kazanıp finale kadar geldik. Final maçını da kazandığımız takdirde ilk kez ülkemize şampiyonluk getiren Üniversite olacağız. Bizim bu başarımızda hiç kuşkusuz okul yönetiminin büyük katkıları var. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Halil İbrahim Duru da bizleri yalnız bırakmadı. Genel Sekreterimiz Murat Süslü ve yardımcısı Demir Yavuz’unda maçlarımıza gelmesi bize büyük moral oldu” şeklinde konuştu.

HALİL İBRAHİM DURU: ÖZVERİLİ ÇALIŞMAYLA FİNALE GELDİK!

"Teknik Direktörümüz Barış Sümen, ekibi Burak Emre Dirier ve İbrahim Ertan ile sporcularımızın da özverili çalışmaları ile finale kadar geldik. Finalde Fransa’nın Toulouse Üniversitesi ile karşılaşacağız. Fransa temsilcisi de iyi bir takım. Onları da yenip mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Teknik ekip ve sporcularımızın moralleri yerinde. Şampiyonluk sözü verdiler. Son iki maça gelen Genel sekreterimiz Murat Süslü ve yardımcısı Demir Yavuz da takımımıza büyük moral verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum."

Haber: Tayyar Sümen

Senin için hazırladığımız haberler