Biglia "Attığım gol için mutluyum"

26.12.2020 - 18:47 | Son Güncellenme: 26.12.2020 - 18:48

Süper Lig'in 15.haftasında Göztepe ile Fatih Karagümrük 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada jenerik bir gol atan Fatih Karagümrüklü futbolcu Lucas Biglia açıklamalara bulundu. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 15.haftasında Göztepe ile Fatih Karagümrük İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada muhteşem bir gole imza atan Fatih Karagümrük'ün Arjantinli futbolcusu Luca Biglia açıklamalara bulundu.

Biglia "Attığım gol için mutluyum. Saha üzerinde gereken her şeyi yaptık ama 1 puanla ayrıldık. Yine de takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fatih Karagümrük'ün ara transfer döneminde yapacağı takviyeler noktasında da açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Biglia "Bireysel olarak transferlere etkim yok ama tabii ki kulüp bize danışıyor, oyuncular da gelmeden önce benden bilgiler alıyorlar ama tabii ki direkt bir etkim yok. Deplasmanlara gitmeden önce her maç olduğu gibi çok çalışıyoruz ama dış saha şanssılığını kıramadık. Maalesef ilk 15 dakikada yediğimiz gol yüzünden istediğimizi alamadık ama yine de iyi oynadığımızı düşünüyorum" açıklamlarında bulundu.

 

Senin için hazırladığımız haberler