Bilardoda 3 Bant Avrupa Kulüpler Şampiyonası Portekiz'in ev sahipliğinde yapılacak!

04.06.2018 - 17:12 | Son Güncellenme: 04.06.2018 - 17:12

Bilardoda 3 Bant Avrupa Kulüpler Şampiyonası Elemeleri ve Finalleri, Portekiz'in ev sahipliğinde yapılacak.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, yaptığı açıklamada, 6-10 Haziran tarihlerinde Porto kentinde yapılacağını belirterek, şampiyonada Türkiye'yi Tayfun Taşdemir, Murat Naci Çoklu, Mehmet Can Çapak ve Gökhan Salman'dan oluşan FBN Tekstil Bilardo Spor Kulübü ve Birol Uymaz, Selim Özden, Ahmet Bayatlı ve İlhan Ürküt'ten oluşan Mecidiyeköy Spor Kulübü'nün temsil edeceğini söyledi.

Geçen sene Gaziantep Spor Kulübü ile bu organizasyonda şampiyonluk yaşadıklarını hatırlatan Ercan, "Şampiyonanın en güçlü adaylarından olan temsilcilerimiz FBN Tekstil Bilardo Spor Kulübü ve Mecidiyeköy Spor Kulübü hazırlıklarında son aşamaya geldi." dedi.

Başkan Ercan, Avrupa'nın en büyük kupasını bir kez daha kaldırmak istediklerinin altını çizerek, "Porto'ya bir kez daha şampiyon olmak için gidiyoruz. Daha önceki yıllarda başka kulüplerimiz defalarca bu kupayı ülkemize getirdi. Futbolda Real Madrid'in kazandığı Şampiyon Kulüpler Kupası'nın bilardoda muadili olan büyük bir kupa. İnşallah bilardocularımız yine bir tarih yazacak. Şampiyon olmaya gidiyoruz.'' diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler