Bingül Ertül son yolculuğuna uğurlandı

08.02.2022 - 00:10 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 09:25

Saran Radyolar Grubu Genel Koordinatörü Barış Ertül’ün önceki gün 88 yaşında vefat eden annesi Bingül Ertül, Edirnekapı mezarlığında toprağa verildi.

Bingül Ertül son yolculuğuna uğurlandı

AJANSSPOR HABER

Saran Radyolar Grubu Genel Koordinatörü Barış Ertül’ün önceki gün vefat eden annesi Bingül Ertül, bugün toprağa verildi. Ertül'ün cenazesi, Levent Camii'nde kılınan ikindi namazını müteakip, Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Saran Ailesi yalnız bırakmadı

88 yaşında hayata veda eden Bingül Ertül'ün cenaze merasiminde Ertül Ailesi'ni Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, yönetim kurulu üyesi Kenan Saran ve Saran Medya Spor Grup Başkanı Selim Usta da yalnız bırakmadı.

Medya dünyasından çok sayıda kişi vardı

Ertül'ün uğurlanmasına ayrıca Saran Group Reklam Genel Koordinatörü Mustafa Kıyıcıoğlu, Ajansspor Genel Koordinatörü Murat Duymuş, Ajansspor Genel Yayın Yönetmeni Kenan Başaran, Ajansspor Haber Müdürü Cüneyt Muharremoğlu, Radyospor Yayın Koordinatörü Ümit Özcan, Saran Grup Trafik Radyoları Genel Yayın Yönetmeni Cezayir Doğan, Saran Trafik Radyoları Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Kerim Öztürk, S Sport ve Radyaspor programcısı Ali Erim, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan, Radyo Gol Genel Yayın Yönetmeni Doğan Öncel, Futbol Arena Genel Yayın Yönetmeni Çağdaş Sevinç, TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, TSYD Genel Sekreteri ve Radyospor programcısı Aygün Özipek, Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi ve eski yöneticisi Hulusi Belgü, Beşiktaş'ın eski başka adaylarından ve divan kurulu üyelerinden Hürser Tekinoktay, Aspor yorumcusu Gürcan Bilgiç, Radyospor programcıları Hasan Bek, Mert Elam, Salim Manav ile Ertül Ailesi'nin yakınları ve çok sayıda dostları katıldı.

Ajansspor olarak Barış Ertül ve ailesine baş sağlığı ve sabır dilerken, merhume Bingül Ertül'e de Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekânı cennet olsun.

Senin için hazırladığımız haberler