Talisca'dan transfer sözleri

12.04.2020 - 17:06 | Son Güncellenme: 12.04.2020 - 17:30

Talisca'dan transfer sözleri

Beşiktaş taraftarının kadroda görmek istediği Anderson Talisca, transferiyle ilgili açıklamalar yaptı. Brezilyalı yıldız, Çin'deki hayatını da anlattı.

Çin Ligi ekibi Guangzhou Evergrande'de sergilediği performansla dikkat çeken Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca, Brezilya basınına röportaj verdi.

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan ilham alarak kendi sağlık ekibini oluşturan Anderson Talisca, "Bu, profesyonel bir sporcu olarak tanımladığım bir ihtiyaçtan yola çıktı. İmaj manejerim Jiovani Soeiro ile konuşurken, Cristiano Ronaldo örneğine ulaştık. Takip edilmesi ve referans olması gereken bir şey olduğunu fark ettik. Sonra sağlık departmanını kurduk ve yapıyı oluşturdular." ifadesini kullandı.

İdolünün Rivaldo olduğunu vurgulayan Talisca, "Benim büyük idolüm her zaman Rivaldo'ydu. Bunu asla saklamadım. Ama tabii ki; çalışma, odaklanma ve disiplin gibi konulara ilham olan Cristiano Ronaldo gibi referanslar da var." diye konuştu.

Guangzhou Evergrande ile sözleşmesi olduğunu hatırlatan başarılı hücum oyuncusu, "2022'ye kadar sözleşmem var ve çok mutluyum. 1.5 sezonda goller, asistler ve şampiyonlukla adapte oldum. Bir futbolcu başka ne ister ki? Tanrı'ya şükürler olsun burada da tarih yazıyorum ve kulüpte edindiğim birçok arkadaşım sayesinde sağlam kalmak için çok motive oldum. Arkadaşlarım, Çin'e iyi adapte olmamda çok önemli bir faktör oldu." dedi.

Kulübündeki sözleşmesini tamamlamak istediğini ifade eden Anderson Talisca, "Sözleşmemi tamamlamayı düşünüyorum. Gelecekte dolaşmıyorum. Daima elimden gelenin en iyisini şimdi vermeyi düşünüyorum çünkü Tanrı'nın beni iyi yapacak yollara götüreceğini biliyorum. Burada mutluyum. Ayrılmayı düşündüğüm bir kulüpte oynamanın haksızlık olacağını düşünüyorum. Evergrande'ye odaklanmış haldeyim." diye görüş bildirdi. 

Talisca ülkesi Brezilya ile ilgili olarak da, "Bahia'daki her şeyi gerçekten özledim. Taraftarları, kulübü, insanları, ailemi ve iklimi... Fakat bunlar profesyonel oyuncu olmanın zorlukları ve erkenden buna alışıyoruz. Bununla yüzleşmem gerektiğini biliyordum ve çok iyi karşıladım. Bir gün geri döneceğim, bu arada Guangzhou'da elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim." dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler