"Bir yerde kupa varsa Galatasaray orada vardır ve favoridir"

26.04.2019 - 01:21 | Son Güncellenme: 26.04.2019 - 01:21

"Bir yerde kupa varsa Galatasaray orada vardır ve favoridir"

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Yeni Malatyaspor maçının ardından A Spor'a konuştu. Marcao'nun sakatlık durumu hakkında bilgi veren Fatih Terim'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Oyuncularımı tebrik ediyorum. İsteyerek ve oynayarak kazandılar. Hem iyi oynadık hem de kazandık. Finale kaldığımız için mutluyum. Bir yerde kupa varsa Galatasaray orada vardır ve favoridir. İki hedeften birisinde finaldeyiz. Akhisarspor'la final oynayacağız. Kupalara layıksın sen Galatasaray diyorum. Marcao'nun durumu yarın belli olacak. En kısa sürede yetiştirmeye çalışacağız. Galatasaray'ın oynadığı bir oyun anlayışı var. Bazı rolleri ders olarak anlatılabilir. Sonrasında motivasyon var. Umarım 6 maçı da kayıpsız tamamlarız.

"Galatasaray büyük bir camia"

İsteyerek ve inanarak aldık bugünkü maçı. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Galatasaray büyük bir camia ve büyük bir takım. Bazen 30 milyon deyince yanlış anlaşılıyor. Hakkı yenilince birleşen ve ilahi adalete inanın bir camia. Bugün onun tezahürlerini gördük.

"Kendi takımımdan her şeyi beklerim"

Maça talihsizlikle başladık. Belhanda'yı son anda kadrodan çıkarttık. Finale yakışan bir oyun oynadık ve kazandık. Geçen sezon Akhisarspor bizi eledi, bu yılda biz eleyelim. (Gülerek) Final dahil 6 tane finalimiz var. Malatya'da Malatyaspor'la oynamak kolay değil. Malatyaspor'u burada 5 golle mağlup etmek kolay değil. İnşallah 2 kupada da 30 milyonun yüzünü güldürürüz. Ben kendi takımımdan her şeyi beklerim. 

Skor tahminim yoktu. Her zaman inandık. Şartlar ne olursa olsun. Biz küllerimizden yeniden doğarız ve camiamızla mücadele ederiz. Öyle bir sezon yaşıyoruz ki Galatasaray hiçbir zaman pes etmez. Pas bizim oyunumuzun olmazsa olmazı. Bu gün geçtikçe de yükseliyor, sadece pas oyununu değil, oyunun her bölümünü iyi oynamaya başladık. Bugün oyunun kontrolü bizdeydi. En büyüksün Galatasaray, kupalara layıksın Galatasaray.

Maç sonunda flaş paylaşım

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim maçın ardından flaş bir paylaşım yaptı. Terim paylaşımda, "Kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım...

Senin için hazırladığımız haberler