"Biraz garipti ancak..."

10.03.2020 - 18:10 | Son Güncellenme: 10.03.2020 - 18:18

"Biraz garipti ancak..."

Çaykur Rizespor'un Hırvat sol beki Dario Melnjak, Alanyaspor maçı öncesi seremoniye asker üniformaları ile çıkmalarını değerlendirdi. 27 yaşındaki oyuncu, "Biraz garipti ancak bu, insanlar için çok anlam ifade ediyor." dedi.

Çaykur Rizesporlu Melnjak, Hırvat basınına açıklamalar yaparken, 1-1 sona eren Alanyaspor maçına asker üniforması ve komando beresiyle çıkmaları ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Melnjak, "Türk bayraklı tişörtlerle ısındık. Sahaya çıkmak için asker üniforması ve şapkaları bizi bekliyordu. Bu biraz garipti ancak her şeyi yaptık çünkü bu, insanlar için çok anlam ifade ediyor. Kulübün başkanı da asker üniforması ve şapkası giyiyordu, biz de saygıyla her şeyi yerine getirdik." ifadesini kullandı.

Çaykur Rizespor'un Aytemiz Alanyaspor'u sahasında ağırladığı mücadelede, Rizesporlu oyuncular seremoniye asker montu ve komando beresiyle çıkıp, İstiklal Marşı'nı bayrağa dönerek okumuştu.

Meljnak'ın Rizespor'daki performansı

Şubat ayında sözleşmesi 30 Haziran 2022'ye kadar uzatılan Hırvat sol bek, bu sezon ligde 24 maça çıkarken, 3 gol 2 asistlik bir katkı verdi.

Melnjak ayrıca Türkiye Kupası'nda forma giydiği tek maçta asist yaptı:

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler