Bitcoin'in yükselişi Shiba coini etkiliyor mu? Shiba coin yükselir mi?

09.11.2021 - 17:52 | Son Güncellenme: 09.11.2021 - 18:57

Bitcoin'in tekrar yükselmesiyle birlikte altcoinlerin durumu merak konusu olmaya başlandı. Özellikle Elon Musk'un gözdesi olan Shiba Coin'in geleceği de merak ediliyor. Shiba Coin yakımı gerçekleşti mi ve yükselmeye devam eder mi gibi aramaların yanı sıra Shiba coin 1 tl olur mu gibi alternatif aramalar da sürüyor. İşte Shiba Coin geleceği hakkında detaylar...

Bitcoin'in yükselişi Shiba coini etkiliyor mu? Shiba coin yükselir mi?

Shiba Inu bir meme parası olarak başladı, ancak jetonun evriminin çok daha ciddi bir kripto varlığına dönüştüğü görülmektedir. Shiba coin yakımı ne zaman? sorusunun yanıtı arama motorlarında araştırılan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar yakım tarihlerini araştırıyor. Shiba coin yakımı ne zaman? İşte detaylar...

SHIBA COIN YAKIMI NE ZAMAN?


Shiba Inu bir meme parası olarak başladı, ancak jetonun evriminin çok daha ciddi bir kripto varlığına dönüştüğü görülmektedir. Shiba Inu şu anda 394,7 trilyonluk dolaşım arzına sahip. Kripto para birimi ayrıca 7 Ekim'de NowPayments aracılığıyla yapılan tüm işlemlerin işlem başına yakılan SHIB yüzdesini göreceğini duyurulmuştu. Ancak yüzdesini açıklamadı.

BİTCOİN NE KADAR?

Son zamanlarda dalgalı seyir izleyerek 59-60 bin dolar seviyesinde hareket eden Bitcoin, son 24 saatte yüzde 7,74 yükselerek 67 bin dolar seviyesine çıktı.

 

Shiba coin ne zaman yükseliyor?

ABD'li aracı kurum Robinhood'un SHIB alım-satım işlemleri için değerlendirme aşamasında olduğunu duyurmasının ardından Shiba Inu'da sert yükseliş yaşandı. Bu gelişmelerin ardından yüzde 40'a yakın yükseliş yaşayan SHIB 0,00005959 seviyesini test etmişti. Shiba Coin, ekim ayında 8854 seviyesine çıkarak tarihin en yüksek seviyesini gördü.

Senin için hazırladığımız haberler