Bitsin bu beraberlik serisi! İşte Trabzon'un 11'i

İsa Kethüda
17.04.2021 - 13:53 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 15:09

Trabzonspor, Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde sahasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Peki Trabzonspor - Hatayspor maça hangi 11'le çıkacak? İşte detaylar.

Bitsin bu beraberlik serisi! İşte Trabzon'un 11'i

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Bordo-mavili takım oynadığı son 3 karşılaşmada berabere kaldı ve 58 puanla dördüncü sırada yer aldı. Hatayspor ise son 2 maçından sahadan yenik ayrıldı ve 49 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

Trabzonspor - Hatayspor maçının 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Edgar IE, Hosseini, Marlon, Abdulkadir Parmak, Baker, Bakasetas, Yusuf, Nwakaeme, Djaniny

Hatayspor: Munir, Yusuf, Santos, Popov, Katranis, Aabid, Ribeiro, Kamara, Traore, Boupendza, Diouf

Trabzonspor'da sakat ve cezalı oyuncu var mı?

Trabzonspor'da son 2 antrenmana katılmayan Caleb Ekuban'ın ağrıları devam ediyor. Ganalı oyuncunun bugünkü maçta forma giymesi beklenmiyor. Yine aynı şekilde sakatlığı devam eden Yunus Mallı, Benik Afobe ve Kami Ahmet'te bu maçta forma giyemeyecek bir diğer oyuncular. 

Abdülkadir Ömür sevinci

Öte yandan Konyaspor maçında ayak bileği kırılan ve takımlara çalışmalara başlayan Abdülkadir Ömür'ün de maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Genç oyuncu dün yaptığı açıklamada, "Kendimi iyi hissediyorum. Abdullah Hoca şans verdiği takdirde forma giymek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Vitor Hugo cezalı

Fırtına'da savunmanın başarılı oyuncusu Vitor Hugo da kadroda yer almıyor. Brezilyalı savunma oyuncusu Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştü. 

Hatayspor'da sakat ve cezalı oyuncu var mı?

Cezalılar: David Akintola
Sakat oyuncular: Selim Ilgaz, Yavur Buğra Boyar, Soner Örnek

Maçın orta hakemi ve VAR hakemi kim?

Trabzonspor ile Hatayspor arasında oynanacak mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ali Saygın, Mustafa Sönmez ve Murat Erdoğan yapacak.

VAR: Alper Ulusoy
AVAR: Direnç Tonusluoğlu

Maç hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayacak Trabzonspor - Hatayspor maçını beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak. 

Trabzonspor, Bruno Peres ile prensipte anlaştı

Joao Pereira'nın takımdan ayrılmasının ardından sağ bekte Serkan Asan, Kamil Ahmet Çörekçi ve Hüseyin'den istediği verimi alamayan Trabzonspor, Roma'da forma giyen Bruno Peres ile prensip anlaşmasına vardı. Bordo-mavili takım Brezilyalı sağ bek oyncuya 1 milyon 800 bin Euro'dan 3 yıllık bir teklif yaptı. 

Anlaşma tamam

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Bruno Peres'in Fırtına'nın bu teklifine sıcak baktığı ve kabul ettiği belirtildi. 

Senin için hazırladığımız haberler