''Biz Liverpool'u bile bitirdik!''

14.03.2015 - 10:33 | Son Güncellenme: 14.03.2015 - 21:14

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Club Brugge’a 2-1 yenilen Beşiktaşlı futbolcuların karşılaşma sonrası büyük bir şaşkınlık içinde oldukları öğrenildi.

Milliyet'İn haberine göre; Soyunma odasında doksan dakikanın kendi aralarında bir değerlendirmesini yapan siyah-beyazlı oyuncular, bu yenilgiye inanamadıklarını söylediler.

Daha ilk maçta turu ceplerine koymaları gerektiğini savunan futbolcular, alınan skorun kendilerine iyi bir ders olması gerektiğini belirttiler.

İkinci yarı oyundan alınırken, kulübede kaçan gollere isyan eden Olcay Şahan’ın arkadaşlarına dönerek, “Moral bozmayın beyler. Biz İstanbul’da Liverpool’u bile bitirdik, Brugge’u mu bitiremeyeceğiz... Üzülelim ama önümüze bakalım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Olcay Şahan’ın bu sözlerine hak veren diğer futbolcuların ise “1-0’dan sonra Belçika’da turu geçebilirdik. Rakibin üstümüze gelecek hali bile yoktu. Onları resmen bir ateşledik. Bir anlık dalgınlık işimizi belki zora soktu ama bu turu geçeriz” dedikleri belirtildi.

Rövanş maçının biletlerinin şimdiden tükenmesi ve tribünlerin tamamen dolacak olması nedeniyle ibrenin kendilerinden yana olduğunu düşünen siyah - beyazlı oyuncular, “İngilizler bile Olimpiyat Stadı’ndaki atmosferden etkilendi. Dolu tribünlerle işimiz daha da kolay. Taraftarı burada üzdük ama İstanbul’da sevindireceğiz” diye konuştular.

Tolga’dan moral
Sakatlıktan yeni çıkan Kaptan Tolga Zengin de soyunma odasında arkadaşlarına moral verirken avantajın hâlâ Beşiktaş’ta olduğunu söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler