"Bizim için ikincilik başarısızlıktır"

14.05.2015 - 13:39 | Son Güncellenme: 14.05.2015 - 13:39

Galatasaray’ın başkan adayı Prof.Dr Ahmet Özdoğan, “Başkan seçilirsek, ikinci olduğumuz taktirde kendimizi başarısız sayarız. Bizim için ikincilik başarısızlıktır” dedi.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Özdoğan, “Başkan olduğumda, biz hangi branş olursa olsun ikinci olursak başarısız demektir. Bizim tek başarı hedefimiz her alanda her zaman birinciliktir. İkinci olursak biz de futbolda başarısız olmuşuz demektir” şeklinde konuştu.

3 ÖNEMLİ İSİMLE ANLAŞTIK
Ahmet Özdoğan, “Futbol başına getirmek istediğimiz 3 tane aday var. Ulusal ve uluslararası piyasalarda tanınan 3 kişi. Ama seçilmeden bunları açıklamamız doğru değil. Ben önce gelirim, sonra yaparım ve insanlar görür. Öncesinde isim vererek konuşmam. Bu üç kişiyle fikir birliği yaptık. Bu isimler UEFA ve Avrupa düzeyinde tanınan ismiler” dedi. 

LİSTELER ZAYIF SÖZÜNÜ KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİL
Prof. Dr. Özdoğan, “Camiada başkan adaylarının listesi zayıf şeklinde bir kaygı olduğunu düşünmüyorum. Ben projeler üzerine konuşurum. Kişilikler üzerine konuşmam ama Fatih Altaylı adaylar tatmin edici değil şeklinde bir düşünceye sahipse; Galatasaray’da 10 yılını doldurmuşsa kendisi de aday olabilir. Bir liste oluşturabilir. Ama burada yapılması gereken şudur. İnsanları tanımak gerekir. Bizim arkadaşlarımızın hepsi kendi içerisinde değerli isimlerden. Biz hep takım oyununu oynuyoruz. Biz hep mutfak çalışması yapıyoruz. Ön plana çıkma kaygımız yok. Önemli olan Galatasaray’dır. Biz Galatasaray için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler