Boban Marjanovic transfer sürecini anlattı: Marko Guduric ve Bogdan Bogdanovic...

24.09.2024 - 12:56 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 13:15

Basketbol Süper Ligi ekibi Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Boban Marjanovic açıklamalarında transfer sürecini anlattı. İşte detaylar...

Boban Marjanovic transfer sürecini anlattı: Marko Guduric ve Bogdan Bogdanovic...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Boban Marjanovic suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Marjanovic, NBA'deki döneminden de söz etti.

"Salonu ve atmosferi çok iyi biliyorum"

Boban Marjanovic açıklamalarında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu hakkında şunları söyledi: "Çok iyiyim, çok heyecanlıyım. Sanırım bir turnuvada Fenerbahçe’ye karşı oynamıştım, çok güzel bir atmosfer vardı. Burada da bir Avrupa Şampiyonası finali oynamıştık ve Slovenya’ya kaybetmiştik. O yüzden salonu ve atmosferi çok iyi biliyorum. Ayrıca bedenime göre de bir forma ayarladıkları için de çok mutluyum."

"Hepsi çok iyi ve çok özeldi"

NBA'de de forma giyen Boban Marjanovic tecrübeleri için ise "Çok fazla takımda oynadım bahsettiğiniz gibi ama hepsinde yeni tecrübeler yaşadım. Şehir, takım, organizasyon ve koçlar hepsi çok iyi ve çok özeldi. Oyüzden her oynadığım takımda benim için güzel anılar ve tecrübeler oldu." ifadelerini kullandı.

"Marko Guduric ve Bogdan Bogdanovic ile görüştüm"

Transfer sürecinden de bahseden Boban Marjanovic, "Tabii ki ilk menajerimle konuştum. O her şeyde ilktir. Daha sonra Marko Guduric ve Bogdan Bogdanovic ile görüştüm. Şimdi de buradayım, çok mutlu ve heyecanlıyım." dedi.

"İnanılmaz birisi"

Sarunas Jasikevicius’a hakkındaki düşüncelerini de aktaran Marjanovic, "Hem oyuncu hem de koç olarak inanılmaz birisi ve hep takipteydim kendisini. Sarunas ile çalışacak olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Bazen antrenörler ve oyuncular aynı sayfada olmayabilir, önemli olan ortak bir yerde buluşabilmek." dedi.

Marjanovic'ten taraftarlara mesaj

Fenerbahçe taraftarına da seslenen Boban Marjanovic "İlk olarak onlardan sabırlı olmalarını rica edeceğim. Bizler elimizden gelen her şeyi yapacağız. Onlar mutlu olursa bizler mutlu oluruz" açıklamalarını yaptı." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler