Gervonta Davies - Rolando Romero WBA Boks Maçında Silahlı Saldırı İddias! 18 Yaralı

Akın Ungan
31.05.2022 - 15:58 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 16:05

Gervonta Davies ile Rolanto Romero arasındaki WBA hafif siklet şampiyonluğu maçında silahlı saldırı iddiası izdihama yol açtı. Kargaşada 18 kişi yaralandı.

Gervonta Davies - Rolando Romero WBA Boks Maçında Silahlı Saldırı İddias! 18 Yaralı

WBA (Dünya Boks Birliği) hafif siklet şampiyonluğu maçında Gervonta Davies ile Rolando Romero karşı kaşrıya geldi. Gervonta Davies, 6 raund sonunda mücadeleyi kazanan taraf oldu. Maçın ardından talihsiz bir olay yaşandı ve istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.

Barclays Center'da düzenlenen organizasyonda büyük bir panik yaşandı. Tribünlerde yer alan seyirciler yaşanan kargaşa ile kaçışmaya başladı. Kısa sürede izdihama dönen kargaşada ringe çıkan seyirciler de oldu.

Silahlı saldırı iddiası: 18 yaralı

Mücadeleyi seyreden insanlar, salonun dışından silah sesinin duyulması ile salona silahlı saldırı yapılacağı korkusuna kapıdı. Bir anda kaçışmaya başlayan insanlar izdiham yarattı. Yaşanan olayda 18 kişinin yaralandığı belirtildi.

Barclays Center'ın çıkış kapılarına yönelen insanlar arasında ezilenler ve yaralananlar oldu. Yaralanan seyirciler hastaneye kaldırılırken, birçok izleyicinin beyin sarsıntısı geçirdiği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler