Boks Milli Takımı Rusya'ya gidecek

19.05.2018 - 19:30 | Son Güncellenme: 19.05.2018 - 19:30

Büyük Erkekler Boks Milli Takımı, İspanya'da düzenlenecek 18. Akdeniz Oyunları öncesinde Rusya'da hazırlık turnuvasına katılacak.

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu Kadıdağı Kamp Merkezi'nde hazırlıklarını sürdüren milli takımda 18 sporcu bulunuyor.

Milli takım, İspanya'nın Tarragona kentinde 22 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak Akdeniz Oyunları hazırlıkları kapsamında 26 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Rusya'da düzenlenecek turnuvada yer alacak.

Boks Milli Takımı Başantrenörü Reymundo Zamora Nunez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporcuları teknik, taktik ve fiziksel olarak büyük oranda hazır hale getirdiklerini belirterek, "İlk hazırlık turnuvamızı Sırbistan'da yaptık ve iyi sonuçlar aldık. Bu sene itibarıyla Rusya'da ikinci hazırlık turnuvasına katılacağız." dedi.

Turnuvada Fransa, Rusya, Mısır gibi ülkelerin yer alacağını aktaran Nunez, "Yüksek seviyede bir turnuva olacak. Akdeniz Oyunları'ndan önce gideceğimiz son turnuva olacak. Amacımız Akdeniz Oyunları'na en iyi şekilde hazırlanmak." ifadelerini kullandı.

Sporcuların turnuvada farklı ülkelerden boksörlerle karşılaşacağını, böylece hazır hale geleceklerini dile getiren Nunez, Akdeniz Oyunları'ndan madalyalarla dönmek istediklerini söyledi.

Nunez, milli takımın 24 Mayıs'ta Kastamonu'dan Rusya'ya gitmek için yola çıkacağını kaydetti.

Antrenör Mustafa Kalkan da yaklaşık 3 aydır Akdeniz Oyunları'na hazırlandıklarını belirterek, "Her geçen gün biraz daha ileri seviyeye yükseldik. Akdeniz Oyunları'ndan madalya değil madalyalarla döneceğiz." diye konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler