"Boluspor'u yenebilecek güce sahibiz"

17.09.2015 - 19:40 | Son Güncellenme: 17.09.2015 - 19:40

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, yarın yapacağı Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde ter idmanı yaptı. Yaklaşık bir saat süren antrenmanda kültür fizik yapan kırmızı-beyazlılar, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç yaparak çalışmalarını tamamladı. İdmanda sakatlığı bulunan Chikeluba Ofoedu ile Taha Yalçıner, takımdan ayrı çalıştı. 

Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Samsunsporlu futbolcu Mustafa Sevgi, sezonun ilk maçlarının önemli olduğunu söyledi.

Bu yıl takıma pek çok oyuncu katıldığını anlatan Mustafa, "Yeni bir takım oluşturduk. Alışma dönemini yavaş yavaş atlatıyoruz. Özellikle iç sahada maçlarımız zor geçiyor. Çünkü rakip takımlar bize karşı önlem alıyor ama Boluspor'u yenebilecek güce sahibiz. Umarım sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz"  dedi.

Samsunspor kaptanı Musa Aydın ise taraftarları Boluspor maçına davet etti.

Taraftarın takımın itici gücü olduğunu vurgulayan Musa, "Bu maçı kazanmamız bizi hedefimize doğru yaklaştıracak. İtici gücümüz taraftarımız. Onların desteğiyle Boluspor'u yenebileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler