Bonucci'den Kral'a övgü: “Burak Yılmaz harika bir oyuncu"

07.06.2021 - 16:42 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 16:54

İtalya Milli Takımı'nın yıldızlarından Leonardo Bonucci, EURO 2020 öncesi açıklamalarda bulunurken Türkiye ile oynayacakları maça değindi. İşte detaylar…

Bonucci'den Kral'a övgü: “Burak Yılmaz harika bir oyuncu"

AJANSSPOR-HABER

Türkiye ile İtalya arasındaki EURO’nin 2020’nin açılış maçına sayılı günler kala heyecan artıyor. İtalyanların kaptanı Leonardo Bonucci, 11 Haziran’da oynanacak karşılaşma öncesi bir basın toplantısı düzenledi.

'İtalya'nın Ronaldo'su veya Lukaku'su yok'

Öncelikle kendi takımını değerlendiren tecrübeli stoper, “Bu takımın güzelliği, her zaman birlikte hareket etmesi. Bizim Ronaldo veya Lukaku gibi tek başına maçın kaderini değiştirecek süper yıldızlarımız yok. Ama takım olarak fark yarattık. Öne çıkarmamız gereken şey bu. Bir bütün olarak büyümeliyiz, İtalya ve İtalyanlar için savaşmalıyız” dedi.

 

'Roma Olimpiyat Stadı'nda oynamak avantaj'

Roma'da kendi seyircileri önünde oynamanın önemli bir avantaj olacağınıj kaydeden Bonucci şöyle devam etti: “Olimpico'da tribünlerin dolu olması bizi daha da motive edecek. Uzun süredir hasret olduğumuz atmosferi yaşayacağız. Taraftarları mutlu etmek istiyoruz. 2018 Dünya Kupası gibi karanlık geçen bir turnuvadan sonra bu kez İtalya'yı hak ettiği yere taşımak istiyoruz."

Bonucci: Türkiye'ye kerkes saygı duymalı

Ardından söz Milli Takımımıza getiren Leonrado Bonucci şu değerlendirmeyi yaptı: “Türkiye ile oynayacağımız maç öncesi fazla rahat olmamalıyız. Çekya maçından sonra gelen övgüler bizi memnun etti ancak ayaklarımızı yerde tutmak itiyoruz. Türkiye'ye herkes çok saygı duymalı. Fransa'ya karşı ne kadar güçlü bir takım olduklarını gösterdiler.”

'Burak, Lille'i şampiyon yaptı'

Basın toplantısında tek tek oyuncularımıza değinen Juventus’un başarılı stoperi, “Hakan Çalhanoğlu'ndan Cengiz Ünder'e, Merih Demiral'dan Burak Yılmaz'a kadar çok büyük yetenekleri var. Burak Yılmaz, Lille'e şampiyonluğu kazandıran harika bir oyuncu. 

'Hakan ve Merih ile konuşuyorum'

Türkiye çok ilginç ve her geçen gün gelişen bir takım var. Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral ile konuştum. Onlar benim arkadaşlarım. Merih, İtalya'ya gol attırmayacaklarını söyledi" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler