Borna Barisic: "Avrupa'dan teklifler aldım"

12.07.2024 - 11:39 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 11:45

Son dakika haberleri | Trabzonspor'un yeni transferi Borna Barisic açıklama yaptı. Barisic Avrupa'dan da transfer teklifi aldığını söyledi. İşte detaylar.

Borna Barisic: "Avrupa'dan teklifler aldım"

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor gelecek sezon hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-Mavililer'in yeni transferi Borna Barisic, açıklamalarda bulundu.

"Avrupa'dan teklifler aldım ama..."

Transfer sürecini anlatan Barisic, "Başka teklifler aldım Avrupa'dana ama Trabzonspor'un beni ikna süreci çok hızlı oldu. Trabzonspor'un bana olan ilgisini duyduktan sonra hocamızla konuştum. Sonrasında gelişen süreçte anlaşma tamamlanmıştı. Görüşmelerimiz çok hızlı gelişti. Karar alabilme açısından da çok kolay oldu. Tanıdığım arkadaşlarımla görüştüm ve Trabzonspor'la ilgili çok olumlu şeyler söylediler" dedi.

"Maç maç iyiye gidiyoruz"

Barisic, "Çok uzun bir süre olmadı buraya geleli ama hızlı bir şekilde adapte olduğumu söyleyebilirim. Takım arkadaşlarım ve herkes çok yardımcı oldu. Maç maç iyiye gidiyoruz. Doğru yoldayız. Elimizden gelenin en iyisni yapmaya çalışacağız. Bir sonraki resmi maçımıza bir hazırlık olarak görüyoruz kamp dönemini" ifadelerini kullandı.

"Eren kaliteli bir oyuncu"

Sol bekteki rekabete değinen Barisic, "İki haftalık bir çalışma sürecim oldu. Bu çok fazla süre değil oyuncuları tanımak adına. Bütün arkadaşlarımın çalışma arzusundan ve isteğinden memnunum. Böyle şeyler antrenmanda başlar. Eren Elmalı çok iyi ve nazik biri. Çok yüksek bir kalitesi var. Kaliteli bir oyuncu" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler