Transfer haberleri | Miralem Pjanic, Beşiktaş için geliyor

02.09.2021 - 14:29 | Son Güncellenme: 02.09.2021 - 21:14

Son dakika transfer haberleri... İspanya Ligi takımlarından Barcelona forması giyen ve ismi Beşiktaş ile anılan Miralem Pjanic, geleceği hakkında konuştu.

Transfer haberleri | Miralem Pjanic, Beşiktaş için geliyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya Ligi ekiplerinden F.C Barcelona forması giyen, ismi Rusya ve Türkiye'deki kulüplerle anılan Miralem Pjanic, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"3 yıllık sözleşmem var"

Rac1'e konuşan Bosnalı orta saha oyuncusu, "Barcelona ile üç yıllık sözleşmem var ve burada kalmayı düşünüyorum" dedi. 

Bilindiği üzere 31 yaşındaki oyuncunun ismi geçtiğimiz günlerde eski kulübü Juvensu ile anılmış ancak transfer gerçekleşmemişti. 

Tecrübeli oyuncu 2020 yılında Juventus'tan Katalan devine 60 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. 

Beşiktaş, Pjanic için uçak arıyor

Beşiktaş, Bosnalı oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Ajansspor Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit'in haberine göre ise siyah-beyazlı takım, bugün son dakika çıkan fırsatla kadrosuna kiralık olarak kattığı Miralem Pjanic'i gece geç saatlerde de olsa, İstanbul'a getirmek için uçak arıyor.

Katalan devi ile 30 maça çıkan Pjanic skor üretemedi. Başarılı oyuncu daha önce Metz, Lyon, Juventus ve Roma formaları da giymişti. 

Miralem Pjanic yola çıktı

Siyah-beyazlı takımın bir yıl kiralık olarak anlaşmaya vardığı Pjanic, sosyal medya hesabından uçaktan bir fotoğrafını paylaştı. 31 yaşındaki oyuncunun saat 22.30-23.00 arası gibi İstanbul'da olması bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler