Böylesi görülmedi, tribün yasağını vinçle deldi!

21.08.2017 - 15:51 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 15:51

Böylesi görülmedi, tribün yasağını vinçle deldi!

AJANSSPOR-Sebahattin ALP

Denizlispor’un 1 yıl men cezalı ‘Amigo Ali’ lakaplı taraftarı Ali Demirkaya İstanbulspor maçında bir ilke imza attı, 250 liraya vinç tutup maçı izledi.

Denizlispor taraftarı 'Amigo Ali' olarak tanınan Ali Demirkaya yine Türkiye'de yapılmayanı yaptı ve bir ilke imza attı. Denizli 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden aldığı 1 yıl men cezası sonrası tribünlere girmesi yasaklanan Ali, Denizlispor sevgisine kelepçe vurdurmadı ve kimsenin aklının ucundan bile geçmeyen bir şey yaptı.

250 liraya sepetli vinç kiralayan 37 yaşındaki Amigo Ali, koca vinci şaşkın bakışlar arasında açık tribünün arkasına çektirdi ve sepetine çıkarak İstanbulspor maçını izledi.

'Ali'dir ne yapsa yeridir' dedirtmeyi yine başaran Ali bu yaptığı ile Denizli tarihine geçti. Demirkaya, sosyal medya hesabında, "Yazık ya, sevdamız kelepçelenemez. Siz ne kadar yasaklarsanız yasaklayın ama eninde sonunda ben hak edeceğim. Hem de tazminatı sizlerden alacağım. Vinç tuttum, havada yine izlerim Horoz'u. Merak etmeyin" diye yazarak tepki gösterdi.

Öte yandan Denizlispor'un kendi evinde İstanbulspor'a 1-0 kaybetmesi nedeniyle, yeşil-siyahlı yönetimin prim ve ceza yönetmeliğine göre futbolculara 4'er bin lira ceza vereceği öğrenildi.

Sezon başı futbolcuların imzaladığı ve TFF'ye de gönderilen prim ve ceza yönetmeliğine göre Denizlispor'un iç sahada alacağı mağlubiyetlerde 4'er bin lira ceza kesileceği belirtilmişti.

Galibiyet primi kadar mağlubiyet cazasını yönetimin bu maçta alınan yenilgi sonrası uygulamaya koyduğu öğrenildi. Deplasmandaki mağlubiyetlere ceza verilmediği için Adanaspor yenilgisi cezasız kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler