Bozbağ'dan Orduspor maçı mesajı..

04.05.2015 - 17:33 | Son Güncellenme: 04.05.2015 - 17:33

PTT 1. Lig'de önümüzdeki hafta sonu Orduspor'a konuk olacak Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "dostluk ve kardeşlik" mesajı verdi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki takım arasındaki maçların her zaman zevkli ve çekişmeli geçtiğini belirterek, "Bizim, ligde iddiamız kalmadı. Orduspor'un ise küme düşmesi kesinleşti. Her ne kadar hafta sonu oynanacak karşılaşma iki iddiasız ekibin maçı gibi görülse de yine de derbi havasında geçecektir" dedi.

Giresun ve Ordu'nun iki komşu il olduğunu anımsatan Bozbağ, "İki takım arasındaki maçlar bugüne kadar hep derbi havasında geçti. Karadeniz derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmalar çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Hafta sonu oynanacak maç iki iddiasız ekibin maçı gibi görülse de öneminden dolayı adına yakışır bir atmosferde yani derbi havasında geçecektir. Biz bu maçta skordan çok dostluk ve kardeşliğin öne çıkmasını istiyoruz. Kazanan ya da kaybedenin olmayacağı, dostluğun ve kardeşliğin ön plana çıkacağı bir maç olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler