Oscar'lı aktör Brad Pitt, Formula 1 ABD Grand Prix’sinde

Orhan Gülek
23.10.2022 - 13:50 | Son Güncellenme: 23.10.2022 - 14:52

Formula 1'de ABD Grand Prix'sini heyecanı yaşanıyor. Yakın zamanda başrolde yer alacağı bir F1 filmine hazırlanan Brad Pitt de tarihi yarış için pistte geldi.

Oscar'lı aktör Brad Pitt, Formula 1 ABD Grand Prix’sinde

AJANSSPOR - HABER

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 19. yarışı ABD Grand Prix'si için beklenen günler geldi. Teksas eyaletindeki Circuit of the Americas pistinde, yapılacak F1 ABD GP için heyecan dorukta.  ABD’de yapılan Formula 1 yarışının ünlü bir konuğu vardı. Oscar’lı aktör Brad Pitt, Teksas eyaletinin Austin şehrinde yapılan Formula 1 ABD Grand Prix’i takip etti.

Brad Pitt'e yoğun ilgi

58 yaşındaki Amerikalı oyuncu, iki gün boyunca yarışları takip ettiği etkinlikte, hayranlarından büyük ilgi gördü. Hayranları, Pitt ile fotoğraf çektirip imza almak için birbirleriyle yarıştı.

Lewis Hamilton ile birlikte Formula 1 çekecek

Pitt’in Formula 1 yarışları ilgisi, yakın zamanda başrolde yer alacağı bir F1 filmiyle ilişkilendirdi. Filmin çekimlerine 2023 sezonunun ikinci yarısında başlanacak. Formula 1 şampiyonu İngiliz sporcu Lewis Hamilton da yapımcı olarak kadroda yer alacak.

İlgini Çekebilir
ABD'de gaza o bastı! Kariyerinde ikinci kez...
Habere Git

Brad Pitt, Formula 1 pilotu olacak

Top Gun: Maverick filminin yönetmeni Joseph Kosinski'nin yönetmenliğini üstleneceği filmde Brad Pitt, emekli olan ancak sporun devlerine karşı bir çaylakla rekabet etmek için emekliliğinden geri dönen bir yarışçıyı canlandıracak.

Peki ABD GP ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Teksas eyaletinin başkenti Austin'deki 5,5 kilometrelik Amerika Pisti'nde yapılacak 56 turluk yarış TSİ 22.00'de başlayacak. Yarış S Sport'ta naklen yayınlacak.

Senin için hazırladığımız haberler