Braian Samudio resmen Antalyaspor'da!

28.07.2024 - 13:20 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 13:27

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Antalyaspor, bir dönem Çaykur Rizespor'da forma giyen Braian Samudio ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Detaylar.

Braian Samudio resmen Antalyaspor'da!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Paraguaylı millî futbolcu Braian Jose Samudio Segovia ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Sözleşme 2 yıl

Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Antalyasporumuz, Paraguaylı millî futbolcu Braian Jose Samudio Segovia ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

İmza töreni düzenlendi

Antalyaspor, yaz transfer döneminde beşinci imzayı Braian José Samudio Segovia'ya attırdı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Cesur Burak Akar ve Recep Bayraktar katıldı.

"Samudio ligi bilen kaliteli bir oyuncu"

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Cesur Burak Akar, imza töreninde yaptığı konuşmada, yeni bir transferle daha imza masasında olduklarını belirterek, “Kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Teknik ekibimiz ve yönetimimiz çok yoğun bir çalışma halinde. Nokta atış transferler yapmaya çalışıyoruz. Samudio da bunlardan biri. Kendisi hem ligi bilen hem de çok kaliteli bir futbolcu. 2 yıllık bir sözleşmemiz var. Hem camiamıza hem kendisine hayırlı olmasını diliyor, Antalyaspor'umuza hoş geldin diyorum” dedi.

Recep Bayraktar: "İnandığımız karakterli bir oyuncu"

Samudio: "Alex de Souza'dan çok şey öğreneceğime inanıyorum"

Kendisini 2 yıl için renklerine bağlayan imzayı atan Braian José Samudio Segovia ise, “Bugün burada yeni ailemle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum” diyerek sözlerine başladı. Samudio, “Türkiye'ye dönmeyi çok istiyordum ve şimdi futbolumu tekrar gösterebilmek için büyük bir fırsatım var. Bildiğim en iyi futbolu oynamayı ve geçmişte Türkiye'de gösterdiğim performansı mütevazı bir şekilde yeniden sergilemeyi umuyorum” ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Alex de Souza ile ilgili görüşlerini de aktaran 28 yaşındaki futbolcu, “Sanırım hepimiz onun olağanüstü bir oyuncu olduğu gibi harika bir insan ve teknik direktör olduğunu da biliyoruz. Bu yüzden ondan çok şey öğreneceğime inanıyorum. O benim en iyi performansımı ortaya çıkarabilir. Ben de takım için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

Transferi Ajansspor duyurmuştu

4 sezon Çaykur Rizespor'da oynadı

Son olarak Deportivo Toluca forması giyen 28 yaşındaki Paraguaylı sol kanat, 2017-2021 arasında Çaykur Rizespor'da oynadı ve çıktığı 139 karşılaşmada 39 gol ve 18 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler