Bronckhorst: ''Çok çalışacağız. Bir sonraki maçımız en önemli maçımız''

01.09.2024 - 23:54 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 00:27

Trendyol Süper Lig 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Maçtan hemen sonra Kartal'da teknik adam Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Bronckhorst: ''Çok çalışacağız. Bir sonraki maçımız en önemli maçımız''

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Maçtan hemen sonra Siyah-Beyazlı ekipte teknik adam Giovanni van Bronckhorst, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Detaylar...

''Gedson'un golünden sonra da galibiyet geldi''

Karşılaşma hakkında konuşan Giovanni van Bronckhorst, ''Çok mutluyum, iyi bir başlangıç yaptık. İlk yarı çok pozisyon bulamadık. Defansif oynayan takıma karşı fırsatlar yaratmak zordur. Dolayısıyla golden dolayı mutluyum. İkinci gol hemen gelmedi ama rakibe de şans vermedik. Gedson'un golünden sonra da galibiyet geldi.'' dedi.

''Öz güvenimiz var. Performans göstermemiz gerekiyor''

Milli ara hakkında konuşan Giovanni van Bronckhorst, ''Öz güvenimiz var. Performans göstermemiz gerekiyor. İkinci golü geç bulduk. Milli takıma giden oyuncular olacak. Trabzonspor maçına hazırlanacağız. İnşallah sakatlanmadan geri dönerler. İnşallah aynı enerjiyle geri döneriz.'' dedi.

''Çok çalışacağız''

Trabzonspor maçı hakkında konuşan Bronckhorst, ''Çok çalışacağız. Bir sonraki maçımız en önemli maçımız. Bu da Trabzonspor maçı...'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler