Bu cumartesi gecesi "El Clasico" kaçmaz

İsa Kethüda
09.04.2021 - 12:04 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 12:07

İspanya Ligi'nde hafta sonu oynanacak olan Real Madrid - Barcelona El Clasico maçı S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlanacak. İşte detaylar...

Bu cumartesi gecesi "El Clasico" kaçmaz

İspanya’da El Clasico rüzgarları esiyor, dünya bu dev futbol efsanesi için nefeslerini tuttu. Şampiyonluğa giden yolda ortalığı kızıştıracak olan karşılaşmada Real Madrid, deplasmanda 3-1 yendiği Barcelona’yı kendi evinde ağırlayacak. Ligin kaderinin çizileceği nefes kesen karşılaşma Cumartesi günü 22:00’da S Sport Plus’ta canlı yayınlanacak.

Real Madrid-Barcelona maçı S Sport Plus’ta canlı yayınlanacak

Dünyanın en çok izlenen liglerinden İspanyol futbol ligi La Liga, dünyanın en çok izlenen karşılaşması El Clasico için geri sayıma başladı. Milyonları heyecanlandıran maçta sezon başında 3-1’lik üstünlükle maçı galip bitiren Real Madrid, Messi’li Barcelona’yı Alfredo di Stéfano Stadyumu’nda ağırlayacak. Karşılaşma, Cumartesi günü saat 22:00’da S Sport Plus’ta canlı yayınlanacak.

Şampiyonluk kaderini belirleyecek!

Dünyanın en iyi takımları Atletico Madrid, Barcelona ve Real Madrid zirve için yarışıyor. 66 puanla ligde lider durumda olan Atletico Madrid’i 65 puan ile Barcelona, 63 puanla Real Madrid takip ediyor. Real Madrid Cumartesi günü Barcelona’yı yenerse Atletico Madrid ile liderliği paylaşacak. Barcelona yenerse liderlik koltuğuna tek başına oturacak. Birbirine çok yakın puanlarla kıyasıya süren rekabette neler yaşanacak heyecanla bekleniyor.

S Sport Plus’tan “El Clasico” Kampanyası: İlk Aya Özel Sadece 9,99 TL!

La Liga, İngiltere Premier Lig, Bundesliga, UFC, F1 gibi sporda dünyanın en iyilerini sporseverlerle buluşturan S Sport Plus; El Clasico tutkunları için özel bir kampanya başlattı. Cumartesi gününe özel S Sport Plus üyeliği ilk ay sadece 9,99 TL. Kampanyadan yararlanan üyeler La Liga’yla birlikte S Sport Plus’ın zengin spor içeriğini, cepten, webten, tabletten, bilgisayardan, televizyondan, izlemek istedikleri yerden izleyebilecek. Uygulamada yer alan tekrar izle özelliği ile kaçırılan karşılaşmalar istenilen gün ve saatte izlenebilecek. S Sport Plus’ın özel fiyatı ile El Clasico keyfi bu Cumartesi kaçmaz!

S SPORT İZLE

Senin için hazırladığımız haberler