"Bu daha başlangıç" demişti; sözünde durdu

16.11.2020 - 23:01 | Son Güncellenme: 16.11.2020 - 23:01

Milli yüzücü Emre Sakçı başarılarına bir yenisini ekledi. 23 yaşındaki Uluslararası Yüzme Ligi'nin yarı finalinde erkekler 100 metre kurbağalama yarışını kazandı. Peki Emre Sakçı başarıları için neler söyledi? İşte detaylar...

Milli sporcu Emre Sakçı, Uluslararası Yüzme Ligi'nin yarı finalinde erkekler 100 metre kurbağalama yarışında birinci oldu.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen organizasyondaki yarışta 56.51'lik derece elde eden 23 yaşındaki yüzücü, ABD'li Will Licon'ın 0.56 saniye önünde ilk sırayı aldı.

Uluslararası Yüzme Ligi'nde final yarışları, 21-22 Kasım'da yapılacak.

"Bu daha başlangıç"

Geçtiğimiz günlerde Ajansspor'a konuşan Sakçı, "Bana göre benim başarılarımın sırrı; çok çalışmak ve sahip olduğum imkanlar diye düşünüyorum. Ama bu sahip olduğum imkanlar yanlış anlaşılmasın, doğuştan gelenden ziyade daha çok ailemin, hocamın ve benim yaratmaya çalıştığımız imkanlardır. Bundan sonraki beklentim derecelerimi düzenli bir şekilde geliştirmeye devam etmek ve dünya yüzmesinde daha büyük söz sahibi olabilmek. Şu anda belli bir yere geldik ama bu daha başlangıç. İnşallah çok daha güzel günler bizleri bekliyor" demişti. (AÇIKLAMALARIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Senin için hazırladığımız haberler