''Bu gole ihtiyacım vardı. Telafi etmek istiyoruz''

Ali Bozkurt
26.12.2021 - 21:05 | Son Güncellenme: 26.12.2021 - 21:13

Fenerbahçe, sahasında Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi. Karşılaşmanın ardından ilk golün sahibi Novak ve ikinci golün sahibi Dimitris Pelkas yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''Bu gole ihtiyacım vardı. Telafi etmek istiyoruz''

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk devresinde son maçını 3 puanla kapattı. Yeni Malatyaspor'u kendi evinde Novak ve Pelkas'ın golleriyle yenen Sarı-Lacivertlilerde iki isim açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna giren ve ikinci golü atan Pelkas maç sonunda açıklamalarda bulunarak gole ihtiyacı olduğu söyledi. Pelkes, ''Attığım golden dolayı çok mutluyum. Bu gole ihtiyacım vardı. Bana öz güven katacaktır. Geçen yıl olduğu gibi daha fazlasını vermek istiyorum. Bizim için iyi bir galibiyet oldu. İlk yarıyı iyi geçirmemiş olsa da durumun değişmesini istiyoruz. Saha içerisinde daha iyisini vermeliyiz. Telafi etmek istiyoruz.'' yorumlarını yaptı.
 

Karşılaşmanın ilk golünü atan Novak, 3 puanı hak ettiklerini söyleyerek karşılaşmayı yorumladı. Novak, ''Bugün özelinde iyi oynadığımızı söyleyebilirim. 3 puanı hak ettik. Sezon ortasının son maçıydı. İkinci yarı daha çok savaşmalıyız. Hedefe gitmek için ikinci yarıda daha iyisini ortaya koymalıyız. Elde ettiğimiz 3 puandan dolayı mutluyum. Gol attığım için mutluyum ama daha önemlisi kazanmaktı.'' yorumlarını yaptı.

Fenerbahçe'de Valencia ise sakatlıktan döndüğü için mutlu olduğu söyleyip Malatyaspor maçını yorumladı. Valencia, ''Geri döndüğüm için çok mutluyum. Takımdan uzak olmak çok zor. Sahada olduğum her zaman elimden gelenin en iyisini yapıyorum ki Fenerbahçe hak ettiği yere gelsin. Bugün iyi oynadık ve en önemlisi 3 puan aldık. Ligin ilk yarısında iyi olduğumuz da kötü olduğumuz zaman da oldu. Bugün olduğumuz yer istediğimiz yer değil. İlk yarı istediğimiz gibi geçmedi. Taraftar bana çok sevgi gösterdi. Onlar da çok üzgünler ama bize güvensinler, sonuna kadar savaşacağız.'' açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler