Bu kargaşadan kimin ne menfaati var?

21.04.2015 - 11:45 | Son Güncellenme: 21.04.2015 - 11:47

Güneş öyle tatlı-sert giriyor ki soru-cevaplara tespitim o ki çekiniyoruz da artık soru sormaya. Belki de ben yanılıyorum. Bilemedim ki!

Bu kargaşadan kimin ne menfaati var?

Sondan başlayıp teknik adamların maç sonu basın toplantısı açıklamalarını yazayım ki benim sahada oynanan futbola dair yazmama ne gerek, bu kargaşadan kimin ne menfaati var siz karar verin?

Şenol Güneş, “Kuralların ve oynanan oyunun bir işe yaramadığını gördük. Hakem bizi ezdi.” derken…

Buna karşılık kazanan takımın gururlu ve bir o kadar da kendine güveni artmış teknik adamı İsmail Kartal, "Bu akşam hakemle falan maç kazanmadık. Bugün lideriz ve biz her maçı bileğimizin hakkıyla mücadele ederek kazandık." diyordu.

Çıkın çıkabilirseniz işin içinden artık !

Dış güçlerden de bahsetti Şenol Güneş.

Ama ne ben, ne de o sırada basın toplantısında olan diğer gazeteciler “Nedir o dış güçler?” diye sormadık, soramadık. Belki de sormak bile istemedik Güneş’e.

He şu da var. Güneş öyle tatlı-sert giriyor ki soru-cevaplara tespitim o ki çekiniyoruz da artık soru sormaya. Belki de ben yanılıyorum. Bilemedim ki!

Maçı yazacak olursam.

Heyecanı yüksek, Bursaspor’un daha istekli oynadığı ve bana göre kazanmayı daha çok hak ettiği bir oyun oldu.

Fenerbahçe’de ısınma esnasında sakatlanan ve son anda kadrodan çıkarılan Kuyt’un eksikliği, yerine sahaya sürülen Emenike’nin varla yok arası futbolunda çok arandı.

Ben bu yazıyı yazarken Bursaspor’un sayılmayan golü tartışılıyordu ancak  ben Webo’nun golüne dikkat çekmek istiyorum ve diyorum ki:  Acaba aynı golü Bursaspor atsa Hüseyin Göçek o golü verir miydi ?

Sonuçtan geleceğe ile bitirelim.

Fenerbahçe ezeli rakiplerinin 1 puan önünde lider bitirdi haftayı.

Kalan 7 haftada neler yapacak, şampiyonluğa ulaşabilecek mi?, bekleyip göreceğiz.

Ligi ilk 4 içinde bitirmeye çalışan Bursaspor bir derbiden daha iyi oynayıp eli boş dönünce 6.sırada yer buldu kendine ancak bana göre Timsahlar bu futbollarıyla hedefine uzak değil.

Onlar içinde gelecek haftalar zorlu geçmeye aday.

twitter.com/bymustafayasar

Senin için hazırladığımız haberler