Bursaspor teknik direktörü Özcan Bizati "Bu lig ikinci yarı başlar"

Ali Bozkurt
09.12.2021 - 15:56 | Son Güncellenme: 10.12.2021 - 11:44

Bursaspor Manisa FK maçı öncesinde taraftara açık antrenman gerçekleştirdi. Teknik direktör Özcan Bizati, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bursaspor teknik direktörü Özcan Bizati "Bu lig ikinci yarı başlar"

TFF 1. Lig 16. Hafta maçında Bursaspor-Manisa FK maçının hakemi belli oldu. Karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Yardımcı hakemler ise Hüsnü Emre Çelimli ve Bersan Duran Olacak. Maçın 4. Hakemi ise Berkan Çetin olacak.

Bursaspor maç öncesinde taraftarlara açık antrenman gerçekleştirdi.

Manisa FK maçından önce Bursaspor İbrahim Yazıcı tesislerinde taraftara açık antrenman gerçekleştiren Bursaspor kafilesinin antrenmanı 1 saat 10 dakika sürdü. Taraftarlar ise antrenmana ilgi gösterdi.

TFF 1. Lig'de şu an 17 puan ile 14. sırada yer alan Bursaspor'un hocası Özcan Bizati, antrenman günü basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Yeşil-Beyazlıların çalıştırıcısı, transfer konusunda giden oyuncu olmadan, transfer yapamayacaklarını belirtirken, özellikle 8 yabancı oyuncularının bulunduğunu ve yabancı kontenjanını boşaltmadıkları sürece yeni oyuncular getiremeyeceklerini ifade etti. Bizati, "Takımdan ayrılıp, ayrılmayacağı konusuna, oyuncularımız karar verecek. Devre arasına kadar hiçbir oyuncumuz gitmeyecek, hepsi bizim. Kalmak isteyene Bursaspor'un kapısı açık ama gitmek isteyene de söyleyecek bir şeyimiz yok." şeklinde konuştu.

Yabancı oyuncularına ilk 11'de forma vermekte zorlanan Bizati, "6 formda yabancımız var. Biri dışarıda kalacak. Bunu antrenmanlarda göreceğiz." dedi.

"Bursaspor'un ilk hedefinin playoff'a kalmak mı yoksa ilk iki mi olduğu sorusunu ise Özcan Bizati, "Bu lig ikinci yarı başlar arkadaşlar. Acele etmeden biz önümüzdeki maçları görüp, nereye geldiğimizi görmemiz gerekiyor. Playoff mu, ilk ikimi olduğunu o zaman konuşmak gerekiyor. şeklinde yanıtladı.

Özcan Bizati, "Takım olmaya tekrar başladık. Kocaeli kampı gibi güzel ortamlar oluşmaya başladı. Birlikteliğimiz, beraberliğimiz devam ettiği sürece iyi şeyler olacak. Galibiyetler almaya devam edeceğiz. İyi oyun oynamaya devam edeceğiz. Çünkü geri dönüş maçlarımızdan bir tanesiydi o karakteri ortaya koyduk. Oyuncularımızda o karakter var. Dengelerimizin bozulmaması gerekiyor. Takım birlikte olduğunda neler yapabileceğini göstermeye başladı.Taraftarımızın desteğine kesinlikle ihtiyacımız var. Olumlu olan her şeyi desteklesinler. Takımımızın temposunu ve motivasyonunu arttırdıklarını biliyoruz.  Antrenmanlarımızı seyircimize açmak istiyoruz ancak biliyorsunuz Covid-19 önlemleri sebebiyle belirli izinler var. Onların dışına çıkamıyoruz. Ama taraftarlarımızın desteklerine her zaman ihtiyacımız var.”dedi

Senin için hazırladığımız haberler