Bucaspor'un kozu sahası

20.10.2015 - 14:28 | Son Güncellenme: 20.10.2015 - 14:28

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta 6 haftada topladığı 3 puanla 17'nci sırada yer alan Bucaspor, art arda İzmir'de oynayacağı 3 maçı kazanarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Teknik direktör Tolga Doğantez, cumartesi günü Büyükçekmece Tepecikspor'u konuk ettikten sonra Gümüşhanespor karşılaşmasıyla ertelenen Ankaragücü randevularını da Buca Arena'da oynayacaklarını hatırlatırken şöyle konuştu:

"Bu 3 maçta seri galibiyetler almak istiyoruz. Bunu başarırsak şampiyonluğun en güçlü adaylarından olacağımızı oyuncularıma söyledim. Lider Tokatspor'la aramızda 9 puan fark var. Ligin büyük bölümü önümüzde duruyor. Kaybedilmiş birşey yok."

Aydınspor 1923 deplasmanından uzatma dakikalarında yedikleri penaltı golüyle 1-1'lik beraberlikle döndüklerini hatırlatan Tolga Doğantez, "Yine son anda 3 puanı kaçırdık. Rakibin iyi futbol oynamasına izin vermedik. Takımımın oyunundan memnunum. Bucaspor Türkiye'nin en genç kadrolarından birine sahip. Kulübün geleceği adına önemli bir adım attık. Alacağımız bir galibiyet önümüzü açacak" dedi.

Tolga Doğantez, Aydın deplasmanına götürmediği Yasin, Emre, Burakcan, Erkan, Ömer, Mehmet, Civar, Deniz, Melih ve Burak gibi isimler arasında fiziksel açıdan iyi durumda olan 3-4 futbolcuyu bu hafta kadroya dahil edebileceğini dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler