Bülent Korkmaz: "Golün son dakikada gelmesi önemliydi"

İsa Kethüda
24.10.2021 - 21:24 | Son Güncellenme: 24.10.2021 - 21:29

Aytemiz Alanyaspor'un deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Bülent Korkmaz konuştu. İşte Korkmaz'ın açıklamaları.

Bülent Korkmaz: "Golün son dakikada gelmesi önemliydi"

AJANSSPOR-HABER

Aytemiz Alanyaspor'un deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği karşılaşma sonrası teknik direktör Bülent Korkmaz açıklamalarda bulundu.

"İlk yarıdaki oyunu kabul etmiyorum"

Oyuncularını kutlarayak sözlerine başlayan Korkmaz, "Oyuncularımı kutlamak istiyorum. Buradan galibiyetle dönmek çok önemliydi. Ama ilk yarıdaki oyunu kabul etmiyorum. Bunu beklemiyordum, devre arası oyuncularıma da söyledim zaten.

"Golün son dakikada gelmesi önemliydi"

İkinci yarı biraz daha oyunu tutunca daha fazla pozisyonlara girdik. Golü bulduk. 1-1’den sonra da geri kaçmadık. Fenerbahçe galibiyeti çok isitiyordu risk alacağını biliyorduk. Golün son dakikada gelmesi de önemliydi.

"Biz sadece oyuncu grubuna destek oluyoruz"

Sihirli değnek gibi cümleler, basit cümleler. Oyuncu grubu çok çalışıyor. Mütevazı bir kulübüz. Çok mücadele ediyoruz, çabalıyoruz, rakipler üzerinde çok duruyoruz. İyi antrenman yapıyoruz zaten bu da sahaya yansıyor. Biz sadece oyuncu grubuna destek oluyoruz. Stres her zaman var ve bizi bekliyor. Kötü anlarda ayakta durabilmek önemli biz bunu yapıyoruz" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler