Bülent Uygun, "Başkanımız yüksek prim verdi ancak kazanamadık..."

23.04.2021 - 22:53 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 09:06

Son dakika haberleri... Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası maça ilişkin değerlendirmede bulundu. İşte detaylar...

Bülent Uygun, "Başkanımız yüksek prim verdi ancak kazanamadık..."

AJANSSPOR - HABER

37. haftanın açılış karşılaşmasında Çaykur Rizespor, deplasmanda başkent ekibi Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu. Maç sonu açıklamalarda bulunan Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kulüp başkanı Hasan Kartal'dan yüksek prim aldıklarını, ancak buna rağmen kazanamadıklarını belirtti. Uygun'un açıklamalarından satır başlıkları...

"En yüksek primlerden birini verdi..."

Bülent Uygun, "Buraya kazanmak için geldik. Bir eşik daha atlayabilmek ve performansımızın devamı adına kazanmak istiyorduk. Eksiklerin handikapları istediğimz oyunu oynamamızı engelledi.

 

Sayın başkanım Hasan Kartal ilk defa prim olarak en yüksek primlerden birini verdi ama maalesef kazanamadık. Oyunu anlayışımızı değiştirmemize rağmen mağlup ayrıldık. Gençlerbirliği’nin bizden daha çok ihtiyacı vardı ve hak ettikleri 3 puanı aldılar.

"Hedefimiz 53 puan..."

3 günde bir maç oynamaya devam ediyoruz. Tekrar başımızı kaldırıp büyük taraftarımıza yakışır şekilde oynayacağız. Rizespor’a yakışır bir şekilde kazanmak için yolumuza devam edeceğiz. Her maç birbirinden zor. Hedefimiz 53 puanı tutturmak. Sahadaki mücadelemizi en sonuna kadar vereceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler