Bulut'tan oyunculara: "Bir daha tekrar etmeyeceğiz"

08.11.2020 - 12:43 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 12:53

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Konyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu, futbolcularla toplantı gerçekleştirdi. Bireysel olarak hatalara dikkat çeken Bulut, "Ben değil biz olmaya devam edeceğiz, bugüne kadar nasıl takım halinde kazandıysak bugün de hep birlikte kaybettik" dedi. İşte Emre Belözoğlu ve Erol Bulut'un değerlendirmeleri...

Bulut'tan oyunculara: "Bir daha tekrar etmeyeceğiz"

AJANSSPOR HABER

Bu sezon ilk yenilgisini kendi evinde İttifak Holding Konyaspor’a karşı alan Fenerbahçe’de maç sonunda üzüntü hakimdi.

Sarı lacivertli takımın soyunma odasında teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu oyunculardan kafalarını kaldırmalarını istedi.

Bulut: "Bir daha tekrar etmeyeceğiz"

İlk olarak oyuncularına konuşma yapan teknik direktör Erol Bulut, "Ben değil biz olmaya devam edeceğiz, bugüne kadar nasıl takım halinde kazandıysak bugün de hep birlikte kaybettik. Hatalarımızın farkına varacağız, bir daha tekrar etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. (EROL BULUT MAÇ SONUNDA NELER SÖYLEDİ?)

Yol kazası

Erol Hoca’dan sonra söz alan sportif direktör Emre Belözoğlu ise kazandığında değil kaybettiğinde de takım olunması gerektiğinin altını çizdi ve bu maçın bir yol kazası olduğu söyledi. (43 ORTADAN 1 GOL ÇIKMADI)

Oyuncular da kendi aralarında yaptığı konuşmada kimin ne hata yaptığının bir öneminin olmadığı, konuşmak yerine daha çok çalışarak ileriye bakacakları ifade edildi.

3 günlük ara

Fenerbahçe, futbol takımına milli ara nedeniyle 3 gün izin veren Erol Bulut, izin dönüşü video toplantılar ile hataları ve yapılması gerekenleri futbolcularına anlatacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler