Burak Elmas'tan Cengiz'e rest: Sizin getireceğiniz hocayla çalışmam!

21.05.2021 - 18:17 | Son Güncellenme: 21.05.2021 - 19:23

Galatasaray'da başkan adaylarından Burak Elmas, Mustafa Cengiz'in Fatih Terim ile çalışmama kararının ardından bir açıklama yayınladı.

Burak Elmas'tan Cengiz'e rest: Sizin getireceğiniz hocayla çalışmam!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray başkan adaylarından Burak Elmas, Mustafa Cengiz'in Fatih Terim ile çalışmama kararı üzerine bir açıklama yaptı. Terim'e destek çıkan Elmas, "Yönetimin yeni bir teknik direktörle anlaşması halinde seçildiğimiz takdirde ilk iş olarak sözleşmesini fesh edeceğiz" dedi. 

 

Burak Elmas açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Az önce Mustafa Cengiz, 1 Haziran 2021 itibarı ile Fatih Terim ile çalışmayacağını ve yeni yönetim seçilene kadar kendisinin ve yönetim kurulunun göreve devam edeceğini açıkladı.

Elmas: Kim olursa olsun gelen hocayı gönderirim

1 Haziran’dan itibaren yeni yönetim seçilene kadar kulüp ve bağlı ortaklarında geçici göreve yasal olarak devam edecek olan başkan ve yönetim kurulunun yeni bir teknik direktör ile anlaşılması halinde, kim olursa olsun seçildiğimiz takdirde ilk iş olarak yapılan mukaveleyi iptal edeceğimizi beyan ederim. 

'Yeni sezon çalışmaları Terim'le yapılmalıdır'

Daha önceki yazılı olarak iletmiş olduğumuz tavsiyemizi yineliyorum. Yeni yönetim seçilene kadar sezon planlaması çalışmaları mevcut hocamız ve divan kurulu üyemiz Fatih Terim önderliğinde yapılmalıdır."   

'Terim'i dışarıda bırakmak delilik olur' demişti

Burak Elmas daha önce kendisinin Fatih Terim ile çalışıp çalışmayacağı sorusunu, "Fatih hocayla etik olmayacağı için henüz görüşmedik. Görev bize verilirse, oturup konuşacağız. Ben Fatih Terim ile devam etmeyi düşünüyorum. Teknik direktörler asla yalnız bırakılmamalıdır. Fatih Terim gibi bir ismi dışarıda bırakmak delilik olur" diye yanıtlamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler