Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan: ''Peşini bırakmayacağız''

Ali Bozkurt
01.05.2022 - 00:33 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 00:41

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Trabzonspor maçında açılan pankart ve 28 şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan: ''Peşini bırakmayacağız''

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Trabzonspor maçında açılan pankart hakkında FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Kızılhan, ayrıca TFF'ye başvuru yapılan 28 şampiyonluk hakkında da konuştu. İşte tüm detaylar...

''Hukuki süreç başlatıldı''

Burak Kızılhan, Trabzonspor maçında açılan pankart hakkında açıklamalarda bulundu. Kızılhan, ''2010-11 şampiyonu Fenerbahçe'dir. Türkiye'nin en büyük kulübü de Fenerbahçe'dir. Bu akşamki maçta yaşananlar bardağı taşırdı. yeni bir hukuki süreci başlattık. Pankart rezalet örneğidir.'' ifadelerini kullandı.

''28 şampiyonluğun peşini bırakmayacağız''

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, 28 şampiyonluk için TFF'ye yapılan başvurunun peşini bırakmayacaklarını açıkladı. Kızılhan, ''TFF istediği zaman anlık geri dönüşler yapıyor. Bizim 28 şampiyonlukla ilgili başvurumuz 450 gündür bekletiliyor. Biz bunun da peşini bırakmayacağız.'' ifadelerini kullandı.

Pankart neyi ifade ediyordu?

Trabzonspor taraftarının, statta açtığı pankartta Abdullah Avcı'nın omzunda bir tüfeğin asılı olduğu görüldü. Tüfeğin ucunda ise kanarya figürü dikkat çekti.

Fenerbahçe, sosyal medya hesabından sert tepki verdi

Fenerbahçe, pankart hakkında sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. İşte Sarı-Lacivertlilerin o paylaşımı...

Fenerbahçe, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "SAVCILAR GÖREVE! TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DURUŞUNU SAHİPLENEN, TAKIM OTOBÜSÜMÜZE YAPILAN SALDIRIYI MEŞRULAŞTIRAN, TOPLUMU KİN, NEFRET VE AYRIŞMAYA SÜRÜKLEYEN BU PANKARTIN, TRİBÜNDE YER ALMASINA İZİN VERENLER HAKKINDA SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ!"

 

"SAVCILAR GÖREVE! HALKI, TARAFTARLARI BİRBİRİNE DÜŞÜREN TRABZONSPOR KULÜBÜNÜN YAPTIKLARININ KARŞILIKSIZ KALMAMASI İÇİN TÜRKİYE CUMHURİYETİ SAVCILARINI GÖREVE DAVET EDİYORUZ!"

"BİR ŞEHİR TAKIMI, MİLYONLARCA TARAFTARI OLAN ÜLKENİN DEĞERİNE SALDIRIYOR! FETÖ AĞZIYLA KONUŞUYOR, SİLAHLI SALDIRIYA GÖNDERME YAPIYOR!"

Senin için hazırladığımız haberler