Burcu Esmersoy'a üvey baba şiddeti

17.02.2020 - 21:06 | Son Güncellenme: 17.02.2020 - 19:00

Kadın spiker Burcu Esmersoy'dan acı itiraf. Babasından şiddet gördüğünü açıkladı. Peki Burcu Esmersoy'un babası kim? İbrahim Tatlıses'in klibinde oynamış mıydı? Ayrıntılar haberimizde.

Burcu Esmersoy'a üvey baba şiddeti

Ünlü spiker Burcu Esmersoy'un babasıyla yaşadığı kötü olaylar ortaya çıktı. 

Burcu Esmersoy, 10 yıldan fazla bir süredir görüşmediği babasından şiddet gördüğünü açıkladı.

Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın Youtube kanalına konuk olan Esmersoy, 3-4 yaşlarında babasının tuvalette hortumla dövdüğünü söyledi. 

Peki, Burcu Esmersoy kimdir? 

Tam ismi Kamile Burcu Esmersoy olan ünlü spiker, 2 Ekim 1976'da, İstanbul'da dünyaya geldi. Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü mezunu olan Esmersoy, 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi temsil Japonya'daki yarışmada temsil etti. Esmersoy, bu yarışmada dostluk güzeli seçildi. 

İBRAHİM TATLISES'İN KLİBİNDE OYNAMIŞTI

Burcu Esmersoy, 1998 yılında İbrahim Tatlıses'in yönetmenliğini yaptığı, Günel Zeynalova'nın "Didem" adlı şarkısının klibinde Didem karakterini canlandırmıştı. 

Çeşitli yerlerde sunuculuk yapan ve 2011 yılında Dedektif Memoli, 2012 yılında Çocuklar Duymasın dizilerinde oynayan Burcu Esmersoy, 10 yıl önce Bedük'ün "This Fire" şarkısının klibinde de yer almıştı.

BEDDUA ETMİŞTİ

Kendisine çocukken şideet uyguladığını ve birçok azar işittiğini söylediği Burcu Esmersoy'un babası Timur Esmersoy, 7 yıl önce verdiği açıklamalarda,  kızının her akşam kendisi için beddua ettiğini söyleyerken, "Her akşam dua etmiş beni düşmüş halimle görmek için... Allah belamı vermiş daha da verecekmiş" ifadelerini kullanmıştı ve kendisini cenazesinde görmek istemediğini belirtmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler