Bursaspor'da 3 pozitif vaka

14.02.2021 - 14:40 | Son Güncellenme: 14.02.2021 - 14:43

Bursaspor haberleri... Geçtiğimiz hafta 8’i futbolcu olmak üzere 11 pozitif vaka açıklayan TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor Kulübü, 1 futbolcu, 1 teknik heyet ve 1 A Takım personeli olmak üzere 3 kişinin daha koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. İşte detaylar...

Bursaspor'da 3 pozitif vaka

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor Kulübü, yarın akşam oynanacak olan Tuzlaspor maçı öncesi yapılan Covid-19 testlerinin sonucu ile alakalı açıklama yaptı. 

Geçen hafta 8’i futbolcu olmak üzere 11 isimde pozitif vakayla karşılaşan yeşil-beyazlı kulüp, güncel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kulübümüz tarafından tüm futbolcu, teknik heyet ve A takım personelimize yapılan Covid-19 PCR testi sonucunda; 1 futbolcu, 1 teknik heyet ve 1 A Takım personelimiz olmak üzere toplam 3 sonucun pozitif olduğu tespit edilmiştir. Testi pozitif çıkan isimler izolasyona alınmış olup, tedavilerine başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Bursaspor yoğun kar yağışı altında Tuzlaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

TFF 1. Lig’in 21’inci haftasında Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı.

Teknik direktör Mustafa Er gözetiminde, yoğun kar yağışı altında gerçekleşen idman, 1 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla devam etti. Soğuk havaya karşı önlemlerle alan yeşil-beyazlı takım, antrenmanı 5’e 2 pas pres oyunuyla tamamladı. İdmanın ardından Bursaspor, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı

Senin için hazırladığımız haberler