Bursaspor'da izin bitti, çalışmalar başladı

30.08.2017 - 16:04 | Son Güncellenme: 30.08.2017 - 16:04

Bursaspor, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü.

Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan, tempolu koşularla devam eden idman, topla koordinasyon çalışması ve yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Milli takımlarda bulunan Stancu, Agu, Ekong, Ertuğrul Ersoy, Muhammed Şengezer, Kubilay Kanatsızkuş, Ataberk Dadakdeniz ve Ozan Can Kökçü, antrenmanda yer almadı.

Yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde yapacağı çalışmayla Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Özlüce ve Vakıfköy'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramı, Bursaspor A takımının kullandığı Özlüce Tesisleri ile altyapı oyuncularının çalıştığı Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde kutlandı.

A takımın Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmandan önce teknik heyet ve oyuncular, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı ile poz verdi.

Altyapıya ait Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'ndeki çalışma öncesinde de Gençlik Geliştirme Kurulu Üyesi İlyas Acar, antrenör ve futbolcular, Türk bayrağı ile poz vererek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını andı.

Senin için hazırladığımız haberler