Bursaspor'da Fatih Tekke ile yollar ayrıldı

İsa Kethüda
19.09.2021 - 17:34 | Son Güncellenme: 20.09.2021 - 14:45

Bursaspor haberleri... TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor, teknik direktör Fatih Tekke ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdığını açıkladı. İşte detaylar.

Bursaspor'da Fatih Tekke ile yollar ayrıldı

AJANSSPOR-HABER

Tulaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan TFF 1. Lig ekibi Bursaspor, teknik direktör Fatih Tekke ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Resmi açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzde teknik direktörlük görevini üstlenen Fatih Tekke ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır.


Fatih Tekke ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Bursaspor, Tekke ile çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Mustafa Er'den sonra göreve gelmişti

Bilindiği üzere 44 yaşındaki teknik adam, Mustafa Er'den sonra göreve gelmişti.  

Fatih Tekke'den açıklama

Bursaspor'daki görevinden ayrılan Fatih Tekke de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Tekke, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bursaspor Kulübü ile şampiyonluğun önemli adaylarından olan Tuzlaspor ile oynadığımız ve berabere biten maç sonrası başkanımızın beni arayarak hocam sizinle devam edemeyeceğiz beyanı üzerine görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Göreve geldiğimiz günden itibaren, belli bir plan çerçevesinde topa sahip olarak pozitif futbol oynama isteğimiz ve arzumuz, belli bir kesim tarafından hoş karşılanmayıp kaos futbolu oynamamız beklenmiştir. Tüm yaşadığımız olumsuzluklara rağmen 26 gün içinde ben ve ekibim gece gündüz çalışarak Bursaspor’un hak ettiği üst sıralarda olması için elimizden geleni fazlasıyla yaptık. Fatih Tekke olarak hiçbir zaman inandığım doğru oyun sisteminden vazgeçmeyeceğimi belirtmek isterim. Bize destek veren, yanımızda olan tüm futbolseverlere teşekkür ederim.”

Senin için hazırladığımız haberler